Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Izabelala Xxxxxx adko1 Krzysztof Szewczyk (5277 niezalogowanych)
31 Postów
Tomek Jabłoński
(SabasioS)
Nowicjusz
Dziękuję bardzo za doraźną pomoc,wielu tutaj ma wg nich samych"coś do powiedzenia"ale kończy się to na wymądrzaniu,bądź farmazonach.A tu rodzynek,dziękuję.Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Tomek Jabłoński
(SabasioS)
Nowicjusz
Siejesz nienawiścią-spokojnie.Przybyłem tu po poradę,a muszę się przepychać z jakimś cudakiem zapatrzonym w siebie.Wielka Brytania to;
-Wielka Brytania,
-Walia,
-Szkocja,
-Irlandia Pln.

Nie wiem w jaki sposób zabierasz się za kalkulację krajów skandynawskich,czy geograficznie?kulturowo?czy może biorąc pod uwagę historyczne więzy.Generalnie rzecz biorąc
kraje nordyckie to te,które wymieniłem.Nawet jeśli uparłbyś się i przekonał czytającego te wyziewy,że od początku w głowie miałeś na myśli Szwecję i Norwegię(14.5miliona)to przeczysz
sam sobie później twierdząc,że ich zaludnienie (Skandynawii)to 10*mniej niż 63 miliony(Wielka Brytania).To tak w kwestii szczegółów.Kończę tym samym tą szczekaninę.Nie ma sensu,to nie był powód zamieszczenia posta,a Twoje ..indywidualne odpowiedzi też nie zmierzają w żadnym sensie do odpowiedzi na moje pytania.

P.S.Nie denerwuj się.Więcej relanium albo melissy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
Mateusz Zglinicki
(Mati303)
Nowicjusz
Od dawna czytam to forum, o takiego prostaka jak gabriel to ciężko, wybitny burak.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
MateuszZglinicki napisał:
Od dawna czytam to forum, o takiego prostaka jak gabriel to ciężko, wybitny burak.
a ze zdjęcia mu tak dobrze patrzy
jak jaki prorok, albo mesjasz nawet
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Ewa Emka
(ewaem)
Nowicjusz
No coz ... stali bywalcy forum jak zwykle wykazali sie swoim prostactwem w najlepszym wydaniu

@Tomku ciezko bedzie ci sie gdzies zalapac ale nie ma rzeczy niemozliwych osobiscie znam mlode malzenstwo, ktore ponad rok temu przyjechalo w ciemno do Norwegii a po niesplena miesiacu zaczeli prace tzn rozwoza gazety. Ale ... przyjechali z pelnym portfelem zeby miec na wynajem mieszkania i przezycie w razie gdyby okres poszukiwania pracy sie wydluzyl.
Jesli tez masz jakies zabezpieczenie finansowe to tak jak juz ktos tu pisal probuj zalapac sie na prace sezonowe w okresie letnim. Norkow wowczas wolami nie zaciagniesz do roboty a ktos robic musi w wyszukiwarce wpisuj sobie sommerjobb lub sommervikariat.
Aha ! Pamietaj, ze gdybys zdecydowal sie przyjechac tutaj i wynajac mieszkanie to musisz sie liczyc z tym, ze wynajmujacy zada kaucji czyli kolejny wydatek. jednakze mozesz probowac zalapac sie w okresie letnim na akademik gdzie nie pobieraja kaucji i jest w miare tanio, tyle ze trzeba miec sporo szczescia zeby sie tam dostac.

Powodzenia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Ewa Emka
(ewaem)
Nowicjusz
@jasta - lamiesz wiekszosc paragrafow i podpunktow zawartych w regulaminie tego forum. Nie rozumiem dlaczego nadal jestes tu gdzie jestes ? nie bede sie ponizac do twojego poziomu wiec na tym koncze watpliwa przyjemnosc wchodzenia z toba w jakakolwiek dyskusje ... amen
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ewaem napisał:
@jasta - lamiesz wiekszosc paragrafow i podpunktow zawartych w regulaminie tego forum. Nie rozumiem dlaczego nadal jestes tu gdzie jestes ? nie bede sie ponizac do twojego poziomu wiec na tym koncze watpliwa przyjemnosc wchodzenia z toba w jakakolwiek dyskusje ... amen
trzymam cię obiema ręncami
za
słowo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Ludzie
Opamiętacie się ...
Tyle Jadu wylewacie , że aż ... aż ... zabrakło słów .
---
Dajecie się Łatwo wkręcać ...
---
I
Bezkarnie
Manipulować
---
A Tu słynny na całą Okolicę TŁUSTY CZWARTEK ...
Nawet w remie były pączki i "chrust po przystępnej cenie !!!
---
Nawet koty szanują Dzień dzisiejszy i siedzą cicho pod stołem .
---
A wy się podniecacie i nakręcacie dalej .
---
Ja napisałem , Tak a nie inaczej i miałem , co innego na Myśli niż adwersarz ...
---
A wy widzowie , dorabiacie nową Historię i geografię z wątkami psychologi naukowo - warsztatowej ...
---
DACIE SOBIE PO PĄCZKU a nawet i po Pięciu i cieszcie się iż nie Mieszkacie teraz na Ukrainie lub w SYRII

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Ewa Emka
(ewaem)
Nowicjusz
Gabriel napisał:
Ludzie
Opamiętacie się ...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
ewaem napisał:
Gabriel napisał:
Ludzie
Opamiętacie się ...

wytrzeźwiał albo mu PMS przeszedł
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok