Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Kucharski asia maj Piotr Olczyk forrestjohn Janek benz1863 (4802 niezalogowanych)
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
wydra napisał:
Yatsek napisał:
Ile masz lat? Przez x lat swojego zycia nie zdobylas zadnego zawodu i jestes zla na Nas ze mowimy Ci prawde? W Norwegii nie chca juz debili, bez jezykow, bez wyksztalcenia, bez doswiadczernia, bez ambicji, bez perspektyw itd....

Zanim się wypowiesz to może naucz sie czytać ze zrozumieniem, nie mam do nikogo pretensji tylko uważam ze pewne komentarze są kompletnie niepotrzebne.

A nawiązując do drugiej części twojej wypowiedzi to nasuwa mi się tylko jedno pytanie - sądzisz po sobie???[/quote]
Nie, skad ten pomysl? Wnioskuje po Twoich postach... jakakolwiek praca bez jezyka obcego i bez zawodu.... wiec i bez ambicji i perspektyw....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
wydra wydra
(wydra)
Wiking
Kompletnie mnie nie znasz, nic o mnie nie wiesz. Życie czasem bardzo weryfikuje nasze ambicje, to co byśmy chcieli a co robić musimy. Tak więc WUJU DOBRA RADA wielkie dzięki za twoje "bezcenne" wskazówki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Hubert Nazwisko
(strzelba)
Wiking
Yatsak: brutalna ale prawda. Proponuję nabyć doświadczenie w kraju i dopiero próbować przylecieć do NO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
wydra napisał:
Kompletnie mnie nie znasz, nic o mnie nie wiesz. Życie czasem bardzo weryfikuje nasze ambicje, to co byśmy chcieli a co robić musimy. Tak więc WUJU DOBRA RADA wielkie dzięki za twoje "bezcenne" wskazówki
Kompletnie mnie nie znasz... ze az Gabrysia zacytuje: hau hau hau....

Sama sobie taka reklame w kazdym kolejnym poscie robisz.... tupiesz nozka jak mala dziewczynka i probujesz zakrzyczec wszystkich w kolo swoim: Nie znasz mnie... nieprawda... itd, nie podajac zadnych logicznych argumentow

a swoja droga, to tutaj - jest fotum. Kazdy ma prawo pisac to co chce wedle swojego subiektywnego zdania... i ja nadal twierdze ze skoro nie masz zadnego zawodu i zadnego jezyka i odpowiada Ci bylejaka praca byle gdzie to nie masz ambicji....nie wymagaj wiec szacunku od innych nie majac go do siebie samej....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok