Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Kucharski asia maj Piotr Olczyk forrestjohn Janek benz1863 (4806 niezalogowanych)
11 Postów
wydra wydra
(wydra)
Wiking
Osoba która nie ma punktu zaczepienia próbuje się po prostu czegoś dowiedzieć. Czy to będzie polska czy norwegia to w moim przypadku naprawdę cięzko mi określić branżę w której chciałabym pracować. Też wychodzę z założenia że ktoś kto mówi że umie wszystko, nie potrafi nic. Ale są też osoby multifunkcyjne, które potrafią dopasować się praktycznie do każdej pracy i sytuacji. Jestem taką właśnie osobą, a na dodatek zwyczajnie potrzebuję zarobić. Nie myslałam nigdy ze kiedykolwiek będę musiała wyjechać za chlebem z kraju ale sprawdza się tu powiedzenie "nigdy nie mów nigdy". Teraz po prostu musze. Nie oczekuję, że ktoś mi poda na tacy co gdzie jak. Chodzi mi tylko o podzielenie się wiedzą i jakąś podpowiedź.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
wydra napisał:
Osoba która nie ma punktu zaczepienia próbuje się po prostu czegoś dowiedzieć. Czy to będzie polska czy norwegia to w moim przypadku naprawdę cięzko mi określić branżę w której chciałabym pracować. Też wychodzę z założenia że ktoś kto mówi że umie wszystko, nie potrafi nic. Ale są też osoby multifunkcyjne, które potrafią dopasować się praktycznie do każdej pracy i sytuacji. Jestem taką właśnie osobą, a na dodatek zwyczajnie potrzebuję zarobić. Nie myslałam nigdy ze kiedykolwiek będę musiała wyjechać za chlebem z kraju ale sprawdza się tu powiedzenie "nigdy nie mów nigdy". Teraz po prostu musze. Nie oczekuję, że ktoś mi poda na tacy co gdzie jak. Chodzi mi tylko o podzielenie się wiedzą i jakąś podpowiedź. ...osoba multifunkcyjna-i znowu nowe pojecie.czlowiek uczy sie przez cale swoje zycie.Jesli by do tego jeszcze polaczyc ergonomie to juz robot-nie czlowiek.I po 7,5godz pracy nadal efektywny....Zycze Ci powodzenia i wytrwalosci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Czader20 napisał:
Nie przejmuj sie nimi.
Banda frustratow, ktorzy wyjechali za czasow, gdy przyjmowali nawet kulawych rumunow bez znajomosci angielskiego.

Teraz siedza i wylewaja nienawisc na tym forum na wlasnych rodakow.
Banda zawistnych ludzi.

Sie ktos pyta o mozliwosci pracy to napisz cos na ten temat!

Jesli nie masz nic ciekawego do dodania tylko zlosliwe gowno warte wypowiedzi to uciekaj i brnij w swoim nedznym, spustoszalym przez nienawisc zyciu!

A Tobie autorze zycze samych sukcesow w poszukiwaniu pracy i swojego miejsca na swiecie.

Niestety sam nie moge odpowiedziec na nurtujace Cie pytanie, gdyz sam dopiero badam mozliwosci wyjazdu.

Pozdrawiam

Frustratow? Zapytalem o fabryke, fabryk sporo jest.

@Wydra, w okolicach Stavanger fabryki sa, ale tam glownie spawacze zasuwaja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
wydra wydra
(wydra)
Wiking
sebaseba napisał:
wydra napisał:
Osoba która nie ma punktu zaczepienia próbuje się po prostu czegoś dowiedzieć. Czy to będzie polska czy norwegia to w moim przypadku naprawdę cięzko mi określić branżę w której chciałabym pracować. Też wychodzę z założenia że ktoś kto mówi że umie wszystko, nie potrafi nic. Ale są też osoby multifunkcyjne, które potrafią dopasować się praktycznie do każdej pracy i sytuacji. Jestem taką właśnie osobą, a na dodatek zwyczajnie potrzebuję zarobić. Nie myslałam nigdy ze kiedykolwiek będę musiała wyjechać za chlebem z kraju ale sprawdza się tu powiedzenie "nigdy nie mów nigdy". Teraz po prostu musze. Nie oczekuję, że ktoś mi poda na tacy co gdzie jak. Chodzi mi tylko o podzielenie się wiedzą i jakąś podpowiedź. ...osoba multifunkcyjna-i znowu nowe pojecie.czlowiek uczy sie przez cale swoje zycie.Jesli by do tego jeszcze polaczyc ergonomie to juz robot-nie czlowiek.I po 7,5godz pracy nadal efektywny....Zycze Ci powodzenia i wytrwalosci.

No i wychodzi na to że nic o życiu nie wiesz. Żadna z twoich wypowiedzi nie ma konkretnego sensu. I chyba rączki pracą też nie skalane, skoro twierdzisz że po 7,5 godzinach pracy nie można być efektywnym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
Karol.Ky napisał:
Czader20 napisał:
Nie przejmuj sie nimi.
Banda frustratow, ktorzy wyjechali za czasow, gdy przyjmowali nawet kulawych rumunow bez znajomosci angielskiego.

Banda zawistnych ludzi.

Jesli nie masz nic ciekawego do dodania tylko zlosliwe gowno warte wypowiedzi to uciekaj i brnij w swoim nedznym, spustoszalym przez nienawisc zyciu!

A Tobie autorze zycze samych sukcesow w poszukiwaniu pracy i swojego miejsca na swiecie.

Niestety sam nie moge odpowiedziec na nurtujace Cie pytanie, gdyz sam dopiero badam mozliwosci wyjazdu.

Pozdrawiam

Frustratow? Zapytalem o fabryke, fabryk sporo jest.

@Wydra, w okolicach Stavanger fabryki sa, ale tam glownie spawacze zasuwaja.
...w okolicach stavanger slowo(nazwisko) WYDRA jest niemile kojarzone www.mojanorwegia.pl/polacy_w_norwegii/22...76_godzin_pracy.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Karol.Ky napisał:@Wydra, w okolicach Stavanger fabryki sa, ale tam glownie spawacze zasuwaja.
Podaj jej adres
Przecież ona jest Multi kulti i da sobie radę jako "spawacz"
zwłaszcza jak zje coś przeterminowanego !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Ciekaw jestem czy te wszystkie multifunkcje wykonuje symultanicznie, czy jak?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
wydra wydra
(wydra)
Wiking
Gabriel napisał:
Karol.Ky napisał:@Wydra, w okolicach Stavanger fabryki sa, ale tam glownie spawacze zasuwaja.
Podaj jej adres
Przecież ona jest Multi kulti i da sobie radę jako "spawacz"
zwłaszcza jak zje coś przeterminowanego !

No i odezwał sie multi kulti który wie wszystko i wtrąca się w każdy post. Wychodzi na to ze sam nie ma roboty bo siedzi całe dnie na forum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Czader20 napisał:
Nie przejmuj sie nimi.

Banda zawistnych ludzi.

a zwłaszcza SENTI i sebaseba
to wręcz bydlaki są
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
O widzicie teraz wam jasta pomoze to odrazu bedzie i praca i za reke zaprowadzi aby wypelnic wszelkie mozliwe formalnosci etc. Nawet pewnie da pomieszkac u siebie za darmo dopoki na depositum w pracy niezarobicie

Dobre serce jasty dla rodakow poszukujacych pracy jest juz podobno znane na Swiecie od USA, przez UK i Szwecje az po Norwegie

PS. A ze 1500 chetnych na kazde stanowisko to dla jasty nie problem jak bedzie wam chcial pomoc. Piszcie do niego napewno pomoze, zawsze to czyni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok