Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Kucharski asia maj Piotr Olczyk forrestjohn Janek benz1863 (4806 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
wydra napisał:No i odezwał sie multi kulti który wie wszystko i wtrąca się w każdy post.
Wychodzi na to ze sam nie ma roboty bo siedzi całe dnie na forum.

ROBOTY faktycznie nie mam ... ponieważ do roboty to chłop ściąga galoty ... jak mawiają na Śląsku Górnowartym ...
---
Natomiast MAM pracę i to całkiem legalną .
W tym miesiącu przepracowałem już całe PIĘĆ GODZIN i to ciurkiem , dlatego siedzę na Forum i zrzędę ...
---
Niemniej staram się zrzędzić , składnie i logicznie ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
wydra wydra
(wydra)
Wiking
Gabriel napisał:
wydra napisał:No i odezwał sie multi kulti który wie wszystko i wtrąca się w każdy post.
Wychodzi na to ze sam nie ma roboty bo siedzi całe dnie na forum.

ROBOTY faktycznie nie mam ... ponieważ do roboty to chłop ściąga galoty ... jak mawiają na Śląsku Górnowartym ...
---
Natomiast MAM pracę i to całkiem legalną .
W tym miesiącu przepracowałem już całe PIĘĆ GODZIN i to ciurkiem , dlatego siedzę na Forum i zrzędę ...
---
Niemniej staram się zrzędzić , składnie i logicznie ...

Zrzędzisz bo może po prostu lubisz, Na pewno mogę ci przyznać że masz bardzo cięty język, ale weź też pod uwagę czasem to ze ludzie ktorzy tu o coś pytają są czasem naprawde mocno zdesperowani, bardzo potrzebują pracy, albo chociaż jakiś informacji. Robiłam w życiu sporo róznych rzeczy, od siedzenia w durnym sekretariacie i parzenia kawy, poprzez branżę telekomunikacyjną, handel i prowadzenie warsztatu samochodowego... teraz pracuję w fabryce w polsce która produkuje podzespoły elektroniczne. Może nie spawam ale czasem lutuje. Tak więc jak widzisz potrafię sie dostosować do różnych branż. Pytam o fabrykę bo jestem szybko-pracującym i szybko-uczącym się pracownikiem. Pracuję dobrze mimo że nie spełniam się zawodowo i wolałabym po prostu "nie spełniać się zawodowo" za lepszą stawkę, moze być w koronach.Tyle w temacie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
szanowna Wydro
jest taka jedna rzecz, którą
jak się popieści, to się wszystko w niej zmieści
ale z polskimi ludziami w Królestwie to już, ani więcej popieścić, ani zmieścić
dość już
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Hubert Nazwisko
(strzelba)
Wiking
Jest kilka serwisów gdzie są umieszczane regularnie ogłoszenia z ofertami pracy. Sporo ofert pracy dla Polaków można znaleźć na: skandynawia.pgra.pl oraz w agencjach pracy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
Czader20 napisał:
Nie przejmuj sie nimi.
Banda frustratow, ktorzy wyjechali za czasow, gdy przyjmowali nawet kulawych rumunow bez znajomosci angielskiego.

Teraz siedza i wylewaja nienawisc na tym forum na wlasnych rodakow.
Banda zawistnych ludzi.

Sie ktos pyta o mozliwosci pracy to napisz cos na ten temat!

Jesli nie masz nic ciekawego do dodania tylko zlosliwe gowno warte wypowiedzi to uciekaj i brnij w swoim nedznym, spustoszalym przez nienawisc zyciu!

a zwłaszcza SENTI i sebaseba
to wręcz bydlaki są
....Jasiek,dlaczego od razu ,,bydlaki""? Czym sobie na to zasluzylem? Nie sadze,bym byl godzien tego zaszczytu.Z reszta jakbym smial odbierac Tobie ten tytul.Tytul bydlaka i chama od dawien dawna identyfikuje sie tylko i wylacznie z Twoja osoba hipokryto.Oj Jasiek,Jasiek.Ty glupcze!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
wydra napisał:
sebaseba napisał:
wydra napisał:
Witam,
Czy podpowie ktoś fabrykę, która chętnie zatrudnia polaków?
...ale jaka fabryka i gdzie?Tajwan? Chiny?....Jaki region?

Szkoda słów... niektórzy siedzą na tym forum chyba tylko dlatego zeby szpilki wbijać. Gdybym szukała pracy w tajwanie zarejestrowałabym się na tajwańskim forum...
Nie napisałam JAKA, bo jeżeli komuś zależy na pracy to czasami pracuje i wykonuje pewne czynności bo po prostu musi a nie z wyboru

Ile masz lat? Przez x lat swojego zycia nie zdobylas zadnego zawodu i jestes zla na Nas ze mowimy Ci prawde? W Norwegii nie chca juz debili, bez jezykow, bez wyksztalcenia, bez doswiadczernia, bez ambicji, bez perspektyw itd....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
wydra wydra
(wydra)
Wiking
Yatsek napisał:
Ile masz lat? Przez x lat swojego zycia nie zdobylas zadnego zawodu i jestes zla na Nas ze mowimy Ci prawde? W Norwegii nie chca juz debili, bez jezykow, bez wyksztalcenia, bez doswiadczernia, bez ambicji, bez perspektyw itd....[/quote]

Zanim się wypowiesz to może naucz sie czytać ze zrozumieniem, nie mam do nikogo pretensji tylko uważam ze pewne komentarze są kompletnie niepotrzebne.

A nawiązując do drugiej części twojej wypowiedzi to nasuwa mi się tylko jedno pytanie - sądzisz po sobie???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
a jakie jezyki znasz ?

tu fabryki zatrudniaja ludzi z zawodem i doswiadczeniem
nawet sprzataczka musi miec swiadectwo zawodowe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Ewelina Mika
(ewelinamika)
Wiking
Proponuję odwiedzić stronę FINN.NO
To prawda , że ciężko tu o pracę aczkolwiek skoro my tu już jesteśmy i pracujemy to jednak jest to możliwe
Pomęczysz się troszkę z tłumaczeniem, ale to albo zachęci do nauki języka lub też zniechęci do przyjazdu
Jakby nie patrzeć im szybciej ogarniesz podstawy języka tym większa szansa na pracę w NO, z własnego doświadczenia wiem , że większość Norwegow jest anglojęzyczna, jednakże coraz rzadziej chcą zatrudniać obcokrajowców bez znajomości norweskiego....
powodzenia życzę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok