Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Odsnieżanie dachów - propozycja współpracy. - Norwegia

Czytali temat:
borys borys Michał14 Damian Pisztopowiem Chrystian Adam11111 Krystian Łukowicz lksz (3612 niezalogowanych)
7 Postów
Grzegorz Gańczak
(Kujwiok)
Wiking
Witam wszystkich. Może znajdą się na tym forum jacyś poważni ludzie którzy mają orientacje w temacie odśnieżania dachów wielkopowierzchniowych w Norwegii? Nawiąże współpracę z takowymi osobami. Za pomoc w pozyskaniu zlecenia na odśnieżanie prowizja do ustalenia ( mogę robić jako podwykonawca ).

Pozdrawiam wszystkich odwiedzających mój post
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
476 Postów
zdzi ra
(zdzira)
Wyjadacz
Czyli,ze niby jak?
Jak ta wspolpraca,ma wygladac - jeden sypie snieg na dach,a drugi odsnieza ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
Kujwiok napisał:
Witam wszystkich. Może znajdą się na tym forum jacyś poważni ludzie którzy mają orientacje w temacie odśnieżania dachów wielkopowierzchniowych w Norwegii? Nawiąże współpracę z takowymi osobami. Za pomoc w pozyskaniu zlecenia na odśnieżanie prowizja do ustalenia ( mogę robić jako podwykonawca ).

Pozdrawiam wszystkich odwiedzających mój post

Kolejny "Nowy" stary sposób na znalezienie pracy ....dobre....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Kujwiok napisał:
znajdą się na tym forum jacyś poważni ludzie którzy mają orientacje
no dobre dobre
ale rekord podobno tu jest zawarty
Zdanie z 10 wyrazami i 4 kłamstwami ?
Uczciwy Polak jedzie na trzeźwo swoim własnym samochodem do pracy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Uczciwy Polak jedzie na trzeźwo swoim własnym samochodem do pracy.
nie chwal sie wszyscy wiedza ze piszesz o sobie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Grzegorz Gańczak
(Kujwiok)
Wiking
No tak, a czegóż się mogłem spodziewać? Ja głupi i naiwny Odezwali się stali bywalcy którzy siedzą tylko na forach i dopier.....ą innym. Typowa polaczkowatość. Po prostu szukam zleceń. Mieszkam w Polsce i szukam zleceń po całym świecie, a wy zamiast tracić czas i energie na przysrywanie innym weźcie się za robotę, albo jakąś dobrą książkę se poczytajcie cy cuś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Tadeusz00 Chojny
(USANAVI)
Wiking
Panie Grzegorzu .. Z prostactwem tego forum i ludzmi zapatrzonymi we własne idee oraz wysokim mniemaniem poprostu sie nie wygra.

Prosze powiedzieć coś wiecej o Pana planie odnosnie pracy w Norwegii.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Prywatnie nikt nie zatrudni nikogo bez firmy. Bo jezeli osobie odsniezajacej dach uda sie spasc i cos sobie zrobic, to pracodawca jest za to odpwiedzialny finansowo. I nie ma rozgraniczenia, czy osoba pracowala legalnie, czy na czarno.

www.dagbladet.no/2013/12/09/nyheter/arbe...dsliv/2400/30754564/

Czyli, chcesz odsniezac w Norwegii, musisz otworzyc firme (nie jest to skomlikowane).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Kujwiok napisał:
No tak, a czegóż się mogłem spodziewać? Ja głupi i naiwny Odezwali się stali bywalcy którzy siedzą tylko na forach i dopier.....ą innym. Typowa polaczkowatość. Po prostu szukam zleceń. Mieszkam w Polsce i szukam zleceń po całym świecie, a wy zamiast tracić czas i energie na przysrywanie innym weźcie się za robotę, albo jakąś dobrą książkę se poczytajcie cy cuś
no dobra
nie będę polska świnia i pomogę ci
zdradzę pewną sekretną metodę opatentowaną przez Polaków w Królestwie Brytyjskim
nazywa się ona " na Polaka"
jeździsz od firmy do firmy
wchodzisz do środka i pytasz się
czy pracują tu Polacy?
jeśli odpowiedzą, że tak
to ty mów
ja od jutra mogę pracować za 10 koron mniej za godzinę
po kilku dniach coś znajdziesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@jasta102: Teraz to dopiero go wprowadzasz w blad chyba ze proponujesz mu poszukiwania pracy na czarno. Poniewaz norski zazwyczaj bardziej sie interesuja doswiadczeniem i kwalifikacjami pracownisia (oraz znajomosciami oczywiscie / poleceniem przez kogos) niz tym czy bedzie robil za 10 NOK mniej jesli jest to praca legalna. A to ze moze robic bardzo efektywnie to trudno mu bedzie pokazac o ile w ramach intervju mu nie dadza zadania aby zademonstrowal jak pracuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok