Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

CZY KONIECZNY JEST PRAWNIK? - Norwegia

Czytali temat:
Krystian Gębala (540 niezalogowanych)
3 Posty
Andrzej Sokol
(Sokol12)
Wiking
Witam!!! Pisalem juz na forum na temat litwińca,ktory mnie oszukal i ogłosił bankructwo(tak ten Z BMW X6)
Wlaśnie wrócilem z Polski i mam takie pytanie;Bylem wczoraj na policji i powiedzieli mi ze jest syndyk.
CZy jeżeli jest syndyk upadlościowy we firmie to warto brac prawnika?czy jest on zbyteczny.
Nadmieniam ze przed sadem bede walczył o pieniadze przed podpisaniem kontraktu i o swoja a nie jego timeliste.Mam sms i zdjecia z budowy ale czy to wystarczy.Pochodze z Bryne .
Prosze o tresciwe odpowiedzi a nie idiotyzmy jak mialo to miejsce po ostatnim wpisie.Na ktore nie odpowiedzialem bo wolałem zajac się dziećmi
Z góry dziękuje za pomoc .
Andrzej Sokol
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Sokol12 napisał:
Witam!!! Pisalem juz na forum na temat litwińca,ktory mnie oszukal i ogłosił bankructwo(tak ten Z BMW X6)
Wlaśnie wrócilem z Polski i mam takie pytanie;Bylem wczoraj na policji i powiedzieli mi ze jest syndyk.
CZy jeżeli jest syndyk upadlościowy we firmie to warto brac prawnika?czy jest on zbyteczny.
Nadmieniam ze przed sadem bede walczył o pieniadze przed podpisaniem kontraktu i o swoja a nie jego timeliste.Mam sms i zdjecia z budowy ale czy to wystarczy.Pochodze z Bryne .
Prosze o tresciwe odpowiedzi a nie idiotyzmy jak mialo to miejsce po ostatnim wpisie.Na ktore nie odpowiedzialem bo wolałem zajac się dziećmi
Z góry dziękuje za pomoc .
Andrzej Sokol

Wazne jest kiedy to bankructwo zostalo ogloszone. Kiedys byl okres 6 miesiecy do zgloszenia strat do tzw. konkursbo, czyli komorka zarzadzajaca i rozliczajaca upadlosc. Teraz podobno skrocono do 3 miesiecy.
Musisz jak najszybciej zglosic sie do nich i zlozyc pisemnie liste twoich strat.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok