Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

tabela 7120 - Norwegia

Czytali temat:
Bratek Mazus dorota jaworska A ... Michał ... POLY TEKNIKK.AS (2222 niezalogowanych)
8 Postów
neska84 neska84
(neska84)
Wiking
Hey
Wie ktos co oznacza tabela 7120 maz ja ma i nie moge znalesc zadnych info na ten temat. Ja mam tabele 7100 niedawno urodzilam dziecko i nie wiem co bedzie dla nas lepsze.
Pozdrowionka i czekam na jakies info.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
neska84 napisał:
Hey
Wie ktos co oznacza tabela 7120 maz ja ma i nie moge znalesc zadnych info na ten temat. Ja mam tabele 7100 niedawno urodzilam dziecko i nie wiem co bedzie dla nas lepsze.
Pozdrowionka i czekam na jakies info.

A co za mecyje? Facet ma trochę wyższe dochody i płaci wiecej podatku
To w obowiązku podatnika jest kontrolować swoje podatki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
neska84 neska84
(neska84)
Wiking
No tak ale kazda z tych tabel jest dla kogos przewidziana jedne sa dla osob samotnych inne dla tych co maja dziecko itp. Moze znajde czas zeby poleciec do urzedu i zapytac sie co i jak.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
neska84 napisał:
No tak ale kazda z tych tabel jest dla kogos przewidziana jedne sa dla osob samotnych inne dla tych co maja dziecko itp. Moze znajde czas zeby poleciec do urzedu i zapytac sie co i jak.

dostalas kartę podatkowa w której byl podany przewidywany dochód jeśli sie zgadza to na jakiego grzyba latać?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok