Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1409 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
amock napisał:Po pierwsze to nie szkodzić..potem mów o pomocy.....
A mógłbyś , tak podać parę przykładów Tego Mojego Szkodnictwa ...? .
/ dla poparcia tego co napisałeś /
---
Czy tylko , tak sobie znowu pieprzysz od rzeczy ... ! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Stefan Bielak
(amock)
Wiking
Ja niestety nie mogę ocenić czy jesteś szkodnikiem czy nie, nie znam Cie, mogę wnioskować tylko po paru zdaniach że klepki ci się popie..rdoliły na tej emigracji, jesteś typowym tępym przedstawicielem polskiego narodu z jego przywarami, jak już masz trochę lepiej niż kto inny to wielki kozak.. a w czym ty jesteś taki super że zarabiasz 15 tysięcy, a nie 1600zł chyba tylko w tym?

Każdy ma prawo do lepszego życia, do lepszej i uczciwej pracy i do szczęścia.
Każdy ma ten sam żołądek co ty i nie nakarmi rodziny obietnicami urzędasów, każdy ma prawo aby jego rodzina żyła godnie, a że u nas w kraju Państwo jest niewydolne i jest jak jest to każdy o tym wie. Każdy rozumiesz sprzątaczka i inżynier..

Sam mnie zaatakowałeś ze swoimi proroctwami. Przeczytałem sobie kilka postów i jeżeli tak wygląda emigracja i pomoc jak na tym forum to nie dziwie się że dzieje się jak się dzieje. Wszędzie gdzie byłem, a byłem w wielu miejscach na ziemi może oprócz Azji pobratymcy sobie pomagają a tu widzę jeszcze cię dobiją... polish standard.

Nic konstruktywnego nie wniosłeś do rozmowy, aby pomóc temu człowiekowi.
Zaatakowałeś mnie bo tak Ci było najprościej, może od posta Ci płacą?
A może napisałem nieprawdę?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok