Witam. Mam propozycje, wstępną propozycję wyjazdu do No, na stanowisko kierowcy CE, operatora wózka widłowego i obsługi HDS - u na aucie W JEDNYM ( ZŁOTA RĄCZKA HEHE
). Macie jakieś doświadczenia z ADECCO ? z tego co czytam po forach to nie jest za ciekawie, proponują 147 kr/ brutto na początek ( i pewno tak zostanie przez długi czas ) zakwaterowanie płatne 4500 tyś koron za DWA TYGODNIE co daje 9 koła na miesiąc... propozycja pracy na minimum 3 miesiące z opcją przedłuąenia do roku lub dłużej... opłata za mieszkanie plus wyżywienie, plus siłownia, plus basen to mi nic nie zostanie ? hehehe Wypłata przy 160 godzinach wychodzi mi jakieś 20 000 koron, lipa nie ? oczywiście przed wyjazdem 5 tygodni szkolenie z norweskiego gdzieś na południu Polski... CO sadzicie o tej propozycji ? dać sobie spokój czy próba NIE STRZELBA?
pozdrawiam i liczę na rzetelną pomoc ! A i co najlepsze gdy zapytałem konsultantki gdzie mnie ewentualnie wyślą jeśli pozytywnie przejdę proces rekrutacji to odpowiedziała że nie jest na chwile obecną w stanie stwierdzić... może za koło podbiegunowe do TROMSO
xd