Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Czesław Kordela Green Green rafal gawlik Daniel Jakubczyk no no Sławomir Wronka Michal Mojek Piotr Górski Daniel Dziekoński MuflonKing Olek Kossakowski Michal5234 Strusinsky (6497 niezalogowanych)
1 Post

(KamilKurowski)
Wiking
dziwne!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
tomasz1234 napisał:... Jak jestes taki madry to powiedz jak wplaciszdepozyt na konto norveskiego banku osoby przebywajacej nielegalnie bez numeru pod...itp
... Co do rodakow to jak ktos nie potrafi czytac ani pisac a podpisuje kontrakt ktury ma moc prawna !!!! a jest super madry ma FORUM to sory,

Nie odwracaj kota ogonem , dostałeś forsę do ręki , jako zabezpieczenie dobrze , jednak jak umowa została zakończona . Tą samą drogą tylko odwrotnie Masz Forsę Oddać !!!
---
KONIEC KROPKA WIELOKROPKA !
---
Gdybyś tak trafił na Mnie i chciał MI Osobiście ,wywinąć podobny numer , to uwierz Mi ...
Byłby to twój OSTATNI taki wybryk ...! i następnym razem przy wynajmie , spisywał byś BARDZO rzetelnie , wszystkie dane i warunki Najmu ...!!! .
---
Przez Rok czasu , mieszkałem na pokoju , gdzie kaucja była wpłacona do ręki , jednak było Potwierdzenie , napisane tak po polsku jak i po norwesku na tą okoliczność !.
Na koniec umowy najmu , po sprawdzeniu stanu Pokoju i przybytków . kaucja została zwrócona z pisemnym potwierdzeniem .
---
To do ciebie należy Obowiązek ,sporządzenia Umowy w dwóch egzemplarzach i w dwóch Językach .
Tak by wynajmujący był świadomy swoich praw i obowiązków .
Masz szczęście że trafiasz na Nieuków ... I żaden z nich nie wie Iż można się odwołać do Instytucji zajmującej się prawną opieką Kwater w Norge ...!!! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty

(tomasz1234)
Wiking
Gabriel napisał:
tomasz1234 napisał:... Jak jestes taki madry to powiedz jak wplaciszdepozyt na konto norveskiego banku osoby przebywajacej nielegalnie bez numeru pod...itp
... Co do rodakow to jak ktos nie potrafi czytac ani pisac a podpisuje kontrakt ktury ma moc prawna !!!! a jest super madry ma FORUM to sory,

Nie odwracaj kota ogonem , dostałeś forsę do ręki , jako zabezpieczenie dobrze , jednak jak umowa została zakończona . Tą samą drogą tylko odwrotnie Masz Forsę Oddać !!!
---
KONIEC KROPKA WIELOKROPKA !
---
Gdybyś tak trafił na Mnie i chciał MI Osobiście ,wywinąć podobny numer , to uwierz Mi ...
Byłby to twój OSTATNI taki wybryk ...! i następnym razem przy wynajmie , spisywał byś BARDZO rzetelnie , wszystkie dane i warunki Najmu ...!!! .
---
Przez Rok czasu , mieszkałem na pokoju , gdzie kaucja była wpłacona do ręki , jednak było Potwierdzenie , napisane tak po polsku jak i po norwesku na tą okoliczność !.
Na koniec umowy najmu , po sprawdzeniu stanu Pokoju i przybytków . kaucja została zwrócona z pisemnym potwierdzeniem .
---
To do ciebie należy Obowiązek ,sporządzenia Umowy w dwóch egzemplarzach i w dwóch Językach .
Tak by wynajmujący był świadomy swoich praw i obowiązków .
Masz szczęście że trafiasz na Nieuków ... I żaden z nich nie wie Iż można się odwołać do Instytucji zajmującej się prawną opieką Kwater w Norge ...!!! .

Mam pytanie ???
Czy widziales ten depozyt (pieniadze ) bo ja nie !!!
Ja spisalem kontrakt
kauci nie dostalem do reki czy na kato .
Tyle...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
A G
(dron68)
Nowicjusz
Teraz przesadziles Mysiara.Wszystko jest nagrane.Wkrotce sie dowiesz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty

(tomasz1234)
Wiking
dron68 napisał:
Teraz przesadziles Mysiara.Wszystko jest nagrane.Wkrotce sie dowiesz.

Kim jestes dron68 AG masz problem napisac imie i nazwisko czy wstydzisz sie !!!
Nagrywanie przetwazanie oraz filmowanie bez zgody osob nagrywanych czy filmowanych jest zabronione i bez prawne .
W sadzie nie moze byc uzyte jako dowod w sprawie !!!
Wiedziales ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
NO NOK
(NOREK)
Stały Bywalec
Tomcio chyba ci się trochę pomyliło Bo to publikowanie jest zabronione bez wiedzy nagrywanego, jaki fotografowanego!!

A co to jest"norwey"?..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Nagrywanie przetwazanie oraz filmowanie bez zgody osob nagrywanych czy filmowanych jest zabronione i bez prawne .
W sadzie nie moze byc uzyte jako dowod w sprawie !!!
Wiedziales ???

bzdura

chyba ze chodzi ci o Bialorys
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
tomasz1234 napisał:

Mam pytanie ???
Czy widziales ten depozyt (pieniadze ) bo ja nie !!!
Ja spisalem kontrakt
kauci nie dostalem do reki czy na kato .
Tyle...
[/quote]

samarytanin się k//wa znalazł i kaucji za mieszkanie nie brał ...banda oszustów chce wyłudzić od niego kaucje której nie było
weż się chłopie ogarnij bo za tę kaucję zrzucą się kiedyś na łysych z kaktusami pod pachami i będziesz pływał we fjordzie na łańcuchu przy dnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
on tylko myśli ,ze taki cwany bo miał do czynienia z nowicjuszami ,skąd się biorą takie zryte berety,jak mu dopieprza to za 20 lat się nie pozbiera
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
A G
(dron68)
Nowicjusz
Tomasz123
Ja sie nie wstydze,nie ma sie czego,wkrotce sie wszystkiego dowiesz.A nagrane sa rozmowy twoje z oszukanymi przez ciebie ludzmi.To jest legalne.I mozna je uzyc w sadzie.Ty lepiej podaj wiecej nazwisk oszukanych przez ciebie ludzi.Ulatwisz nam prace.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok