tomasz1234 napisał:... Jak jestes taki madry to powiedz jak wplaciszdepozyt na konto norveskiego banku osoby przebywajacej nielegalnie bez numeru pod...itp
... Co do rodakow to jak ktos nie potrafi czytac ani pisac a podpisuje kontrakt ktury ma moc prawna !!!! a jest super madry ma FORUM to sory,
Nie odwracaj kota ogonem , dostałeś forsę do ręki , jako zabezpieczenie dobrze , jednak jak umowa została zakończona . Tą samą drogą tylko odwrotnie Masz Forsę Oddać !!!
---
KONIEC KROPKA WIELOKROPKA !
---
Gdybyś tak trafił na Mnie i chciał MI Osobiście ,wywinąć podobny numer , to uwierz Mi ...
Byłby to twój OSTATNI taki wybryk ...! i następnym razem przy wynajmie , spisywał byś BARDZO rzetelnie , wszystkie dane i warunki Najmu ...!!! .
---
Przez Rok czasu , mieszkałem na pokoju , gdzie kaucja była wpłacona do ręki , jednak było Potwierdzenie , napisane tak po polsku jak i po norwesku na tą okoliczność !.
Na koniec umowy najmu , po sprawdzeniu stanu Pokoju i przybytków . kaucja została zwrócona z pisemnym potwierdzeniem .
---
To do ciebie należy Obowiązek ,sporządzenia Umowy w dwóch egzemplarzach i w dwóch Językach .
Tak by wynajmujący był świadomy swoich praw i obowiązków .
Masz szczęście że trafiasz na Nieuków ... I żaden z nich nie wie Iż można się odwołać do Instytucji zajmującej się prawną opieką Kwater w Norge ...!!! .