hananaszk napisał:
kogo obrazam ?? pisze o tych co codziennie zamieszczaja tu posty szukam pracy, jak sami nie potrafia znalesc to niech im agencja znajdzie. i tylko o to chodzi w tym co napisalam. Ja nie musialam szukac pracy owszem bo jak skonczylam studia odrazu dostalam prace i szesc lat pracowalam w zawodzie a jak tu przyjechalam to pierwsze co zrobilam znalazlam sobie prace. wiec zejdz ze mnie
jak sie czujesz obrazony twoj problem
bijecie piane tylko gdzie napisalam cos co jest nieprawda ?? agencja pobiera kase za zalatwienie pracy mniej lub wiecej ale pobiera , agencje zalatwiaja niektore formalnosci - podstawowa znalezienie pracodawcy!! przez agencje pracuja zarowno normalni ludzie jak tez nieudacznicy ktorzy nie sa w stanie samodzielnie isc otworzyc "geby" i znalesc prace. a jak sie szuka przez forum pomocy znajdzcie prace to sie do normalnych nie zalicza !
Nie pracowałaś przez agencje to skad niby masz wiedzieć!
Nawet nie wiesz jakie przesiewy Adecco robi w Polsce. Bez doswiadczenia zapomnij o pracy w Adecco.
Myślisz ze co? Sami nieudacznicy w Adecco pracują???.
Wiele osób nie chce przejść do norweskich firm bo jest problem z wyjazdami do polski na przykład., a w adecco problemów z tym nie robią, możesz nawet na miesiąc jechać.
,,........A angielski czy norweski umie wiele osób.
Więc nie praw morałów o agencjach.
Nie mówię o wszystkich, bo o innych mniej wiem.
Wiec?