Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Rafał Gadomski (1465 niezalogowanych)
30 Postów
mateusz Tulta
(Mateo85)
Nowicjusz
jasta jak masz takie myslenie to nie zazdroszcze ci pewnie jak zapierdalasz na swoja dmiuchaną lale to ci w tym czasie ładuje ją 2 innych. kolezanka wyżej ma bardzo dobre myslenie. prócz pieniedzy są tez jeszcze ambicje. jesli kobiety ambicje to tylko robić tipsy i zakupy za męza kase i czasem obiadek gotować to wspoczuje takiemu facetowi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Mateo85 napisał:
prócz pieniedzy są tez jeszcze ambicje. jesli kobiety ambicje to tylko robić tipsy i zakupy za męza kase i czasem obiadek gotować to wspoczuje takiemu facetowi
lepsze ambicje to brudy i smrody wycierac po kims za marne pieniadze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Mateo85 napisał:
jasta jak masz takie myslenie to nie zazdroszcze ci pewnie jak zapierdalasz na swoja dmiuchaną lale to ci w tym czasie ładuje ją 2 innych. kolezanka wyżej ma bardzo dobre myslenie. prócz pieniedzy są tez jeszcze ambicje. jesli kobiety ambicje to tylko robić tipsy i zakupy za męza kase i czasem obiadek gotować to wspoczuje takiemu facetowi
jasta ma gumowa lale
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
NOWA metoda żebracza ...
---
Załamana , ma faceta i załamana szuka pracy byle gdzie ... byle była ...
---
ZAŁAMANA
w Polsce pracowała w gastronomi ...
---
Jednak Tu w Norge ... Załamana szuka pracy , BYDLE GDZIE ...
---
Jasta ode ciasta ...CELNIE ... Ocenił i podsumował ... Załamaną i Jej FIUTA ... !
---
Taka jest GORZKA PRAWDA ...
niestety ...!
---
Co to za partner który ..." Każe Swojej Połówce Zebrać Bydle Co "... !?! .
---
Zamiast zainwestować w partnerkę , wysłać na dzienne kursy Norweskiego i Inne Kursy Zawodowe w kierunku Jaki Posiada z Polski ...
---
CÓŻ Fiut widzi tylko Ciepłą i darmową dupę w łóżku oraz przy garach i chciałby przy okazji , by ta dupa , miała swoje pieniądze na podpaski i inne damskie duperele ... !
Ech ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
2013 napisał:jasta ma gumowa lale
A ty co MASZ ...!??? .
---
Też Garkotłuka , który zapieprza na Mopie ... a po pracy w domu opiera twoje gacie .
---

A Może masz Partnerkę Życiową , która włada w piśmie i mowie Norweskim i ma samodzielną Pracę zgodną z Polskim Wykształceniem na Zdrowych Norweskich zasadach ...?
---
Hmmm ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Martyna Gwis
(MartynaGwis)
Wiking
widze ze panowie tutaj gruba dyskusje urzadzili moim kosztem nie kazdy ma w zyciu tak kolorowo . wizja waszej kobiet mnie przeraza a wyrazanie sie o moim facecie fiut to juz gruba przesada umiescilam to forum by ktos mi pomogl podpowiedzial a nie mnie obrazal bo ci jestm pierwszyraz za granica i nie wiem jeszcze wszystkiego a myslam ze rodacy mi pomoga a nie beda obrazac .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
ja ...
(ja1234)
Wiking
Martyna nie dawaj sie...siedzi jeden z drugim na kompie i glupoty klepie bo go brat lub szfagier do Norwegii w paczce sprowadzil...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
264 Posty
Magg G
(magg)
Stały Bywalec
MartynaGwis napisał:
widze ze panowie tutaj gruba dyskusje urzadzili moim kosztem nie kazdy ma w zyciu tak kolorowo . wizja waszej kobiet mnie przeraza a wyrazanie sie o moim facecie fiut to juz gruba przesada umiescilam to forum by ktos mi pomogl podpowiedzial a nie mnie obrazal bo ci jestm pierwszyraz za granica i nie wiem jeszcze wszystkiego a myslam ze rodacy mi pomoga a nie beda obrazac .

to teraz z jajnikowego puntku widzenia ci odpowiem.
nikt nie robi sobie z ciebie zartow, po prostu na forum kazdy ma prawo do indywidualnego podejscia do tematu;
"jam ci ja pierwszy raz za granica" - super, rewelacja!!! korzystaj, zwiedzaj, poznawaj....itp...itd...
niech ci twoj pan dolozy na fantastyczny czas w norwegii, daj mu w zamian...fantastyczny czas?

czego oczekujesz od dziwnego forum? oferty pracy?? eee...nawet ty w to nie wierzysz;
rady? pomocy? serio???
nie czytalas mojejnorwegii???????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok