Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

szukam pracy zalamana :( - Norwegia

Czytali temat:
Rafał Gadomski (1467 niezalogowanych)
21 Postów
Martyna Gwis
(MartynaGwis)
Wiking
witam jest ktos z rodakow kto ma dobre serduszko i udzieli mi kilku informacji na temat jak znalesc prace w oslo przy sprzataniu posiadam 6miesieczne doswiadczenie jezyk angielski kulawy ale dogadam sie prosze o pomoc ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
justa b.
(latifa)
Wiking
Napisz do kilku dziewczyn na priva, bo na ogólnym myśle, że masz marne szanse. Napisz cos o sobie- może któras ci pomoże. Good luck
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Martyna Gwis
(MartynaGwis)
Wiking
dziękuje za rade jeśli mogę zapytać co powinno znajdować się w takiej wiadomość ?? nigdy w ten sposób nie szukałam pracy pracowałam w Polsce w gastronomi i zawsze roznosiłam CV wiec nie bardzo się orientuje jak taka wiadomość powinna wyglądać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
justa b.
(latifa)
Wiking
Nie ma na to gotowej recepty.Po prostu znajdz kilka dziewczyn w okolicach, które są zalogowane na forum i pytaj- napisz o sobie skąd jesteś , gdzie mieszkasz, czy jesteś tu legalnie, czy znasz język, co wcześniej robiłaś. Może ktoras weżmie cie do swojego teamu Oni tu kochają meile.Chyba, ze chcesz aplikować do firmy wtedy podanie wiadomo musi mieć formalną oprawe. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
@martyna
Przede wszystkim,na centralnym miejscu wiadomosci,wklej swoje powiekszone zdjecie z awatara!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
MartynaGwis napisał:
dziękuje za rade jeśli mogę zapytać co powinno znajdować się w takiej wiadomość ?? nigdy w ten sposób nie szukałam pracy pracowałam w Polsce w gastronomi i zawsze roznosiłam CV wiec nie bardzo się orientuje jak taka wiadomość powinna wyglądać

Dziewczyno!!! Musisz się rozpychać rękami i nogami ...przy szukaniu pracy.
......trzeba zaglądać wszędzie!, a nie tak ...co mam robić?, co mam pisać?
Aleluja...

....A jak nie to przylep się do chłopa jakiegoś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
281 Postów

(grzes333)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów

(hananaszk)
Stały Bywalec
musisz podszkolic angielski albo norweski i lazic i prosic i zostawiac CV jak tego nie zrobisz nie zalatwisz pracy chyba ze cud sie stanie, kazdy pilnuje swojej pracy jak ja juz ma ciezko jest no coz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
No i,nie zalamuj sie - jutro bedzie gorzej!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów

(hananaszk)
Stały Bywalec
donwasyl napisał:
No i,nie zalamuj sie - jutro bedzie gorzej!
To też
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok