Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Szukam pracy - Norwegia

Czytali temat:
(377 niezalogowanych)
18 Postów
artur ?
(artur70)
Wiking
Jak w tytule szukam pracy w Oslo i okolicach .Mam doświadczenie w wykończeniu wnętrz( malowanie szpachlowanie płyty gipsowo kartonowe) od 4 miesięcy pracuje na czarno w Norwegii a wcześniej 3 lata we Francji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Trzeba cos zrobic z tym pracowaniam na czarno. Po prostu sie nie zgadzac na to. Arturze, takich fachowcow jest mnóstwo, na prawde mnóstwo. Setki ludzi szuka pracy. Prześledź forum, a odnajdziesz strony z ogłoszeniami o prace. Zarejestruj sie tam. Albo bezposrednio idź, zadzwon do pracodawcy.
Niestety po wczorajszej dosc ostrej wymianie zdan, osoby ktore mogłyby dac prace innym Polakom bardzo zmieniły zdanie. Potwierdziło sie znow to, co wiadomo od dawna - dasz Polakowi na obczyźnie szklanke wody, a on cie w tej szklance utopi. Mówisz po ang/nor? Masz dokumentacje potwierdzającą doswiadczenie zawodowe?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
Niestety po wczorajszej dosc ostrej wymianie zdan, osoby ktore mogłyby dac prace innym Polakom bardzo zmieniły zdanie. Potwierdziło sie znow to, co wiadomo od dawna - dasz Polakowi na obczyźnie szklanke wody, a on cie w tej szklance utopi.
cos przegapilem ,gdzie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
artur ?
(artur70)
Wiking
Otz z jezykiem jest u mnie ciezko mowie tylko po francusku i angielsku slabo referencji z norwegi nie moge miec bo kto mi takowe wystawi (praca na czarno) natomiast posiadam referencje z polski. W POLSCE ZAJMOWAŁEM SIĘ PRZEDE WSZYSTKIM REMONTAMI PUSTOSTANÓW ORAZ ADAPTACJI POMIESZCZEŃ DLA OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH posiadam zdjecia z wykonywanej przeze mnie pracy przed i po remoncie
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok