Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Szukam pracy od zaraz - Norwegia

Czytali temat:
(594 niezalogowanych)
2 Posty

(patryk0905)
Wiking
Witam. Mam 23 lata i szukam pracy w Norwegii. Ukończyłem pierwszy etap studiów na PWr z tytułem inżyniera i posiadam uprawnienia cieplne na urządzenia o mocy powyżej 50kW. Jestem gotowy do wyjazdu i podjęcia jakiejkolwiek pracy od zaraz do końca stycznia przyszłego roku. Zależy mi na poważnych ofertach a nie naciągaczach i oszustach. Jestem osobą komunikatywną, punktualną, solidnie wykonuję należące do mnie obowiązki. Kontakt priv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
320 Postów
65 78
(6578)
Stały Bywalec
...a lubisz pedalow ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
to po jaką cholere piszesz o jakiś durnych tytułach które uzyskałeś na studiach jak "szukasz" jakiejkolwiek pracy? chłopie ogarnij się masz STUDIA a piszesz tak jakbyś ledwo z gimnazjum wyszedł, zależy Ci na poważnych ofertach to traktuj innych poważnie, czy tak ciężko jest poczytać forum i wyciągnąć wnioski ? zrób sobie wózek widłowy, naucz się języka i możesz coś działać a teraz to nadajesz się na papier toaletowy - DO DUPY !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
patryk0905 napisał:
Witam. Mam 23 lata i szukam pracy w Norwegii. Ukończyłem pierwszy etap studiów na PWr z tytułem inżyniera i posiadam uprawnienia cieplne na urządzenia o mocy powyżej 50kW. Jestem gotowy do wyjazdu i podjęcia jakiejkolwiek pracy od zaraz do końca stycznia przyszłego roku. Zależy mi na poważnych ofertach a nie naciągaczach i oszustach. Jestem osobą komunikatywną, punktualną, solidnie wykonuję należące do mnie obowiązki. Kontakt priv

www.zaraz.no/ od nich?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
trzeba się było na kierowcę uczyć
zarabiałbyś teraz pół miliona jak gepard
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(patryk0905)
Wiking
no tak polak polakowi noz w plecy widze ze sami pyskaci tutaj typowi internetowi napinacze. tym co podpowiedzieli, poradzili w normalny sposob dziekuje za informacjepozostalym ktorzy cale zycie na browarku spedzaja i wyjebalo was z polski za chlebem bo nic nie potraficie i papierku nie macie a np na kierowce musicie sie uczyc czy chowac pod zdjeciem wikinga z kreskowki zycze spotkania twarza w twarzmoze pyskiem blizej maty sprawdzicie jak niski poziom macie forum jak forum...na pewno sie tu nie zjawie juz takze dzieki tym co pomogli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
to może zacznijmy od początku:
napisz co potrafisz, jakie masz doświadczenie, jaka konkretnie robota Cię interesuje i w jakim mieście, jakie znasz języki itp, itd to z miłą chęcią sam Ci napisze jak możesz mieć szanse na robotę oczywiście tyle ile będę wiedział,
lepiej ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
patryk0905 napisał:
Witam. Mam 23 lata i szukam pracy w Norwegii. Ukończyłem pierwszy etap studiów na PWr z tytułem inżyniera i posiadam uprawnienia cieplne na urządzenia o mocy powyżej 50kW. Jestem gotowy do wyjazdu i podjęcia jakiejkolwiek pracy od zaraz do końca stycznia przyszłego roku. Zależy mi na poważnych ofertach a nie naciągaczach i oszustach. Jestem osobą komunikatywną, punktualną, solidnie wykonuję należące do mnie obowiązki. Kontakt privjesteś osobą komunkatywną, ale nie napisałeś w jakim języku. chcesz wyjechać zaraz do końca stycznia do jakiejkolwiek pracy.
Zależy ci na poważnych ofertach,
przeczytaj 2 razy co sam napisałeś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
patryk0905 napisał:
no tak polak polakowi noz w plecy widze ze sami pyskaci tutaj typowi internetowi napinacze. tym co podpowiedzieli, poradzili w normalny sposob dziekuje za informacjepozostalym ktorzy cale zycie na browarku spedzaja i wyjebalo was z polski za chlebem bo nic nie potraficie i papierku nie macie a np na kierowce musicie sie uczyc czy chowac pod zdjeciem wikinga z kreskowki zycze spotkania twarza w twarzmoze pyskiem blizej maty sprawdzicie jak niski poziom macie forum jak forum...na pewno sie tu nie zjawie juz takze dzieki tym co pomogli

I kto tu sie napina?

Jestes inzynierem, domniemam, zes osoba zaradna itp. Pewnie znasz angielski to poszukaj pracy w zawodzie. Jest to najlepsze wyjscie dla Ciebie Chocby portal finn.no zobacz ilu tam poszukuja inzynierow.

PS
Papierki mam, norweskie tez
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
może niech najpierw odda pieniądze naszej kochanej biednej Polsce co go za darmo kształciła
żeby mógł teraz jabłka zbierać i domy w Norwegii malować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok