Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pilnie szukam pracy ! - Norwegia

Czytali temat:
bodek300 b Magdalena Kostro MonikaM2 ToMasz. (1606 niezalogowanych)
2 Posty
Anna Balcerzak
(Ania B.)
Wiking
Pilnie poszukuję pracy w Norwegii. Zainteresowana jestem ofertami z branży świadczenia usług takich jak : sprzątanie, praca w hotelach i restauracjach.
Posiadam roczne doświadczenie jako pracownik porządkowy oraz kelnerka w hotelu.
Mam bardzo dobrą znajomość języka angielskiego, zarówno w mowie jak i piśmie, podstawy znajomości języka niemieckiego. W najbliższym czasie planuję rozpocząć kurs nauki języka norweskiego
Jestem osobą odpowiedzialną, pracowitą, łatwo nawiązującą kontakty oraz otwartą na nowe wyzwania.

Osoby zainteresowane proszę o kontakt poprzez mój profil bądź mailowy : annabalcerzak4@wp.pl l
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
320 Postów
65 78
(6578)
Stały Bywalec
Skrzynka ci sie zapchnie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
bartek sobotka
(sobotka90)
Wiking
Witam,

Szukam zajęcia w centrum Oslo. Przyjechałem do rodziny, ale chcę podjąć się pracy. W Polsce przez 3 lata pracowałem w drukarni wykonując druk kalendarzy i ulotek oraz oprawiając książki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
320 Postów
65 78
(6578)
Stały Bywalec
To proste:

wykonaj rodzinny kalendarz,rozprowadz o nim ulotki,pozniej napisz o tym ksiazke i ...opraw ja!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(Koris)
Wiking
Cześć,
ja też poszukuję pilnie pracy w Bergen! Sprzątanie, kelnerka, malarz.. cokolwiek. Muszę jakoś wrócić do Polski.

Pozdrawiam, K.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Koris napisał:
Cześć,
ja też poszukuję pilnie pracy w Bergen! Sprzątanie, kelnerka, malarz.. cokolwiek. Muszę jakoś wrócić do Polski.

Pozdrawiam, K.
Nie wracaj do Polski,tutaj już nic nie ma.Kto chce pracować i ma jakieś umiejętności,to znajdzie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
145 Postów
Zenek Sprochenek
(Optimus_Anihilacja)
Stały Bywalec
Koris napisał:
Cześć,

Pozdrawiam, K.

Szkoda, ze nie w Drammen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Ania B. napisał:
Pilnie poszukuję pracy w Norwegii. Zainteresowana jestem ofertami z branży świadczenia usług takich jak : sprzątanie, praca w hotelach i restauracjach.
Posiadam roczne doświadczenie jako pracownik porządkowy oraz kelnerka w hotelu.
Mam bardzo dobrą znajomość języka angielskiego, zarówno w mowie jak i piśmie, podstawy znajomości języka niemieckiego. W najbliższym czasie planuję rozpocząć kurs nauki języka norweskiego
Jestem osobą odpowiedzialną, pracowitą, łatwo nawiązującą kontakty oraz otwartą na nowe wyzwania.

Osoby zainteresowane proszę o kontakt poprzez mój profil bądź mailowy : annabalcerzak4@wp.pl l
Ładna jesteś dziewczyno,widzisz się w projekcie konserwatorki płaszczyzn poziomych i pionowych?Spróbuj jeszcze raz....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(Koris)
Wiking
Trzeba zarobić na bilet powrotny, bo bez sensu tu siedzieć na dupie i nic nie robić.. a coś mam problema ze znalezieniem czegokolwiek w mojej okolicy :/
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
145 Postów
Zenek Sprochenek
(Optimus_Anihilacja)
Stały Bywalec
Koris napisał:
Trzeba zarobić na bilet powrotny, bo bez sensu tu siedzieć na dupie i nic nie robić.. a coś mam problema ze znalezieniem czegokolwiek w mojej okolicy :/

W srode 7.08 masz za 109kr plus waliza 200 kr do gdanska, stamtad do szczecina dojedziesz chyba za 100pln, to. To razem 250 pln. Tyle nawet nie masz?

To wpadnij na wekend do mnie to ogarniesz chalupine. Zarobisz na bilet.

I nawet lepiej, bo polecisz w poniedzialek do szczecina za 69 nok + 200 waliza.

Zadnych podtekstow, mam co molestowac.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok