Strzalka napisał:
Gabriel ale to ludzie po Technikum Budowlanym nie mogą być tępi również? Czy to po prostu jakiś twój problem osobisty, że posiadasz tylko albo aż mature? Jest możliwość kształcenia to ludzie to robią. Nie ma sensu rzucać jadem. A to gdzie później trafią to już taki los człowieka. Ktoś używać mopa również musi. BTW Inni nadają się na siedzącą posadę a inni muszą pracować w budowlance.
Wszelkie wycieczki osobiste w tym temacie uważam za zbędne i jedyne wartościowe informację przekazał Pan Kokon.
Także dzieki
Pozdrawiam
Cześć
Widzisz jak mało wiesz o życiu Mrówek ...!
---
Ja zanim przyjechałem do Norge , Pracowałem za biurkiem w tej BUDOWLANCE ...
---
Tu i owszem , pracuję sobie Fizycznie , bo to i tak lżejsza praca , pod każdym względem niż ta w Polsce ! .
---
TĘPY jesteś i woda sodowa z racji magisterki wali ci nosem , że cho cho ...
---
TU w Norge naprawdę , potrzebni są jak najbardziej Inżynierowie tylko na konkretnych technicznych stanowiskach ...
A ty co jesteś ... inżynierek od spraw niebyłych , który zamiast nabywać wiedzy w swoim fachu , zachwala swoją pracę jako Pokojówka Hotelowa ...
---
I kto tu ma stresa ...
Ja w Moim Fachu Budowlanym Osiągnąłem wszystko co chciałem , a to co dla Mnie było zbędne zostawiłem na półce .
Mnie w Tamtych czasach tytuł Inżyniera nie był wcale potrzebny , i tak zarabiałem więcej i również siedziałem z filiżanką kawy za blatem kreślarskim i nie tylko , a że czasami również w gumowcach cóż , Ja to akurat lubiłem .
JA na MOJEJ pracy zawodowej znam się bardzo dobrze , a ty siermięgo możesz tylko tytułami dupę sobie podetrzeć i pościel zmieniać , jak Jasta Polaczek obrzyga .
---
Inżynier magister , po politechnice , zarządza pościelą Hotelową ...
ŻAŁOSNE ...
i ty śmiesz Mi pisać to i Owo ...
Żałosne