Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Nav znalazł pracę??? - Norwegia

Czytali temat:
MonikaM2 Ula Naumowicz (667 niezalogowanych)
51 Postów
Slavo Slavo
(caro)
Nowicjusz
Witam. Dostałem zawiadomienie z Navu że mam się stawić w określonym dniu w firmie X na intervju...czy musze przyjąc taka ofertę? słyszałem że można raz odmłówic jeżeli praca nie bedzie zgodna z naszymi kwalifikacjami..jak to jest naprawdę???dziękuję za odp.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
caro napisał:
Witam. Dostałem zawiadomienie z Navu że mam się stawić w określonym dniu w firmie X na intervju...czy musze przyjąc taka ofertę? słyszałem że można raz odmłówic jeżeli praca nie bedzie zgodna z naszymi kwalifikacjami..jak to jest naprawdę???dziękuję za odp. Powinieneś się Zgłosić na tą rozmowę i zrobić takie wrażenie by na wstępie skreślono ciebie do dalszej rekrutacji .
Jak się nie zgłosisz to będziesz Miał Minus po same pięty ...!
A jakiś nie wyspany Norg z NAV może akurat wyniuchać iż robisz na CZARNO ... lub jesteś w Polsce .
Jednak decyzja należy do ciebie .!.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
caro napisał:
Witam. Dostałem zawiadomienie z Navu że mam się stawić w określonym dniu w firmie X na intervju...czy musze przyjąc taka ofertę? słyszałem że można raz odmłówic jeżeli praca nie bedzie zgodna z naszymi kwalifikacjami..jak to jest naprawdę???dziękuję za odp.
Idz na interviju, nic przeciez na tym nie tracisz. Nie trzeba od razu zakladac, ze praca jest do d...
No i nie trzeba tez zakladac, ze beda cie w ogole chcieli, szczegolnie jezeli nie masz oczekiwanych kwalifikacji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
Slavo Slavo
(caro)
Nowicjusz
Wiadomo że pójdę...dobre wrażenie trzeba zrobic..nie ogolony, w weekend trzeba dac ognia(mimo że pijam na ogół z cztery drinki)..og jeg snakker bare polsk..dzięki za podpowiedzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
Popros chwasta102 ,aby poszedl tam za ciebie.Usluga tania i pewna.
Postawisz mu piwsko i kawalek kilbasy i masz sprawe z glowy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
caro napisał:
Wiadomo że pójdę...dobre wrażenie trzeba zrobic..nie ogolony, w weekend trzeba dac ognia(mimo że pijam na ogół z cztery drinki)..og jeg snakker bare polsk..dzięki za podpowiedzi.
To ty myslisz, ze jak ktos z NAV zadzwonil osobiscie do firmy, zeby ci zalatwic intervju, to nie moze tam zadzwonic, zeby sprawdzic jak ci poszlo?
Kto wie, moze nawet znaja sie prywatnie.

Osobiscie nigdy nie slyszalam, zeby NAV zaltwil komus intervju. Raczej sie zawsze slyszy, ze ludzie musza znalesc sobie wszysko sami - praktyki, prace, kursy, a jak chorzy to musza sami sie przekwalifikowac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok