Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jacek lew Klaudia Montowska (5077 niezalogowanych)
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
panladny napisał:
...pudlo,panie wielkie g - jak gnida!
to imie kojarzy mi sie bardziej z gornym slaskiem,ktory tak dobrze znasz.jednak ladny pan pochodzi z centrum polski (jesli wiesz gdzie to jest)
...oczywiscie daj sobie spokoj na swieta,przeciez ty i tak bedziesz juz jadl ryz na mleku i baranie zeberka,gotowane na parze...

smacznego...

panieladny.... przeciez po postach to widac (niektorych) ze ty jestes inteligentny gosc... i jak juz kiedys ci pisalem, takie np. prasowki - piszesz naprawde fajnie ...

nie rozumiem dlatego, czemu w innych postach tak potrafisz sie "zmienic" i pisac takie glupoty ? taki gruzin np. pisze zeby pomoc, jakakolwiek forma jest dobra chocby podanie paragrafow... poza tym widac, ze jakas wiedze ma.... a i pisze dobrze, ze o swoje prawa trzeba walczyc a nie byc taka debilna owieczka, ktora kazdy ma nianczyc... a ty jedyne co potrafisz, to wpierniczac swoje "filozoficzne" komentarze, ktore czasem chociaz tyle, ze rozsmiesza... ale czesciej wkurwiaja i tyle... masz jakas konkretna wiedze sam ?? doradziles tutaj komukolwiek kiedykolwiek cos rzetelnie, wartosciowego ?? ja nie zauwazylem... i dlatego dziwi mnie, ze mimo swojej inteligencji potrafisz byc tak zapyzialym w sobie ignorantem... skrzywdzila cie Norwegia ?? to jak gruzin napisal.... nie mecz sie tutaj, jedz w cholere gdzie ci bedzie lepiej ! bedziesz szczesliwym sobie filozofem gdzies tam moze...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...oczywiscie!
forumowy klown jest fajny,dopoki siedzi w swoim ogrodku i nieprzeszkadza,nam powaznym i waznym goscia w naszych powaznych dyskusjach!
a jesli ciebe tak bardzo razi obecnosc,takich jak panladny,w norwegii - to ... stad!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
..a poza tym,popatrz panie ulv. ile nas laczy!
ty tez czasami,napiszesz cos jak na prawde inteligentny gosc.
np: reklamujac sprzedaz biletow na metalice.moze zostan takim inteligentnym i dalej,reklamuj imprezy rozrywkowe. na prawde jestes w tym dobry!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
panladny napisał:
...oczywiscie!
forumowy klown jest fajny,dopoki siedzi w swoim ogrodku i nieprzeszkadza,nam powaznym i waznym goscia w naszych powaznych dyskusjach!
a jesli ciebe tak bardzo razi obecnosc,takich jak panladny,w norwegii - to ... stad!

erystyke to ty uwielbiasz prawda ?? .... obracasz kota ogonem .... przeciez to TY caly czas siedzisz w tym swoim gniezdzie-Norwegii ... i na nie srasz.... bo tak bardzo niedobra jest ona dla ciebie i ci Norwedzy...

klown... taki dawny, staropolski dworski...to czlowiek wyksztalcony, inteligentny i blyskotliwy przewaznie byl...
i bardzo czesto, poza dworu zabawianiem...sluzyl RADA i WIEDZA swemu krolowi....
i to jest roznica dla ciebie jak narazie nie do przejscia.... jako klown forumowy, jesli takim sie widzisz...sprawujesz sie wg mnie swietnie...i tu widac zartu inteligencje....
niestety...w waznych zycia kwestiach kiedy sie wypowiadasz... to czesto juz wychodzi brak wiedzy... a poniewaz klown-owska chec gwiazdorstwa widocznie ma w twoim jestestwie przewage nad zdrowym rozsadkiem, to przegrywajac w slownych potyczkach swa niewiedza usilujesz zniszczyc rozmowce swymi pseudo-inteligentnymi tekstami.... zenada panieladny i tyle...

na marginesie... ostatnim zdaniem dales - tym, ktorzy znaja twoje poglady na temat Norwegii, roznicy zdan i wypierdalania kogokolwiek skadkolwiek - swiadectwo tego, jak falszywy jestes ... jak to juz kiedys ktos ci napisal, bodajze fazi...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
panladny napisał:
..a poza tym,popatrz panie ulv. ile nas laczy!
ty tez czasami,napiszesz cos jak na prawde inteligentny gosc.
np: reklamujac sprzedaz biletow na metalice.moze zostan takim inteligentnym i dalej,reklamuj imprezy rozrywkowe. na prawde jestes w tym dobry!

panieladny..... please..... ja naprawde uwaza(le)m cie za kogos, kto ma cos w glowie.....

osmieszasz sie takimi tekstami, nie widzisz tego ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
..a propos to w polsce,kiedys byl stanczyk (nie klown)
i faktycznie bylo to 'stanowisko' wymagajace inteligencji i odwagi.

a jesli ty nie widzisz,w slowie pisanym przez ladnegopana,ironii i gry slow,to faktycznie ani klownem nie jestes,ani tym bardziej inteligentnym czytelnikiem.
no chyba ,ze inteligentnym inaczej...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
panladny napisał:
..a propos to w polsce,kiedys byl stanczyk (nie klown)
i faktycznie bylo to 'stanowisko' wymagajace inteligencji i odwagi.

a jesli ty nie widzisz,w slowie pisanym przez ladnegopana,ironii i gry slow,to faktycznie ani klownem nie jestes,ani tym bardziej inteligentnym czytelnikiem.
no chyba ,ze inteligentnym inaczej...

i tu sie z toba zgadzam w zupelnosci panieladny !!!

jestem - jak dla ciebie - inteligentny inaczej, trafiles w sedno !!!

bo naprawde....trzeba takim wlasnie byc...inteligentnym inaczej...zeby w tym steku bzdur twoich...dopatrzec sie jakiejkolwiek ironii i gry slow na STANCZYKA POZIOMIE...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...amen!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
panladny napisał:
...amen!

.... amen !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
No i poraz kolejny wrocil temat komu sie tutaj podoba a komu nie. Gruzin mial racje co do tego iz na forum porusza sie w wiekszosci przypadkow tematy w ktorych ludzie narzekaja. To chyba normalne bo ludzie szczesliwi tutaj rzadko sie udzielaja. Niestety ja jestem tym kolejnym ktory popiera zdanie iz jezeli ktos ciagle potrafi mowic i pisac tylko o wadach Norwegi to powinnien zmienic kraj na inny.Jestesmy wolnym narodem i naprawde nic nie stoi na przeszkodzie aby zamieszkac w lepszym od tego kraju.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok