Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1358 niezalogowanych)
15 Postów
jacek reggae
(simasimakow)
Wiking
No chyba jestem nie zrozumiały.To nie to że jetem cienki w uszach,ale życie takie.Czasami nie mamy wpływu na to co się dzieje i jesteśmy zmuszani do podejmowania decyzji które nie zawsze nam odpowiadają,ale to już moje prywatne sprawy.Jeśli chodzi zaś o takich zakompleksionych niewątpliwie debili,to sorry,ale reakcja może być tylko jedna.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
simasimakow napisał:
No chyba jestem nie zrozumiały.To nie to że jetem cienki w uszach,ale życie takie.Czasami nie mamy wpływu na to co się dzieje i jesteśmy zmuszani do podejmowania decyzji które nie zawsze nam odpowiadają,ale to już moje prywatne sprawy.Jeśli chodzi zaś o takich zakompleksionych niewątpliwie debili,to sorry,ale reakcja może być tylko jedna.

panu juz dziekujemy!

Badz wdzieczny, ze królowa i tak długo cie znosiła.....

Na króla nie licz, nie lubi skwarek z twoje zadzumionej patelni!

dzwon do gesslerowej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
jacek reggae
(simasimakow)
Wiking
Do Marianka.
No popłakałem się,oczywiście ze śmiechu.Masz problemy ze sobą.Napij się,odetchnij,idź na spacer,albo gdzieś tam.Bujaj się.To jest ta Polska właśnie której nie cierpię-takich pajaców jak Ty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ale tu już chyba wystarczy kucharzy z jukej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
jacek reggae
(simasimakow)
Wiking
I naucz się poprawnie pisać,jeśli uważasz się za takiego patriotę
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
jacek reggae
(simasimakow)
Wiking
Nie jestem z jukej
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
jacek reggae
(simasimakow)
Wiking
O tym poprawnym pisaniu było do Marianka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów
Agnieszka Morka
(agus8304)
Nowicjusz
dzięki bardzo mi sie ta stronka na pewno też przyda
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
63 Posty

(Vatn2121)
Początkujący
simasimakow napisał:
Cześć wszystkim.Szukam pracy i kontaktów żeby wyjechać z tej złodziejskiej Polski.Może znajdzie się ktoś życzliwy i mi pomoże-umiem się odwdzięczyć.Jestem kucharzem 20 lat,znam angielski komunikatywny.Norweskiego nic.Kretynów którzy piszą debilizmy pod takimi wiadomościami proszę o odejście od komputera i zmoczenie sobie głowy,albo baranek o ścianę Normalnych ludzi pozdrawiam nie należę do normalnych ,ale masz szukaj a znajdziesz www.mojanorwegia.pl/forum/view/3/dyskusj....gratis..html#220136
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
63 Posty

(Vatn2121)
Początkujący
jasta102 napisał:
ale tu już chyba wystarczy kucharzy z jukej polskie beee fujjjjj a norweskie Polak Ci ugotuje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok