Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
100 Postów
Ricco Xxxxxx
(ricco)
Początkujący
nowe pozwolenie na prace ( okres oczekiwania w Oslo do 10 dni , czestokroc jest po 7 dniach )
Zaświadczenie o rejestracji jest dowód prawa prawo do pobytu i pracy w Norwegii.
Spełnione są kryteria, które zostaną zarejestrowane przez Immigration Act 58b

Świadectwo rejestracji jest ważne na czas nieokreślony i nie podlega odnowieniu .trzeba mieć prace oczywiscie . jest to pozwalenia na pobyt i prace .(czyli być sie w stanie utrzymac )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Mena Ż
(Mena)
Nowicjusz
Mój mąż dostał dzis identyczną odpowiedz z politi skladając podanie o przedłużenie pozwolenia na pięc lat. Czy mamy rozumieć że, sprawa zotała rozpatrzona pozytywnie?????? I czy powinien dostać jezcze jakąs platikową kartę, a może ten papierek jet dokumentacją potwierdzającą legelny pobyt?? Dzięki z góry za info. Pytam bo nasz znajomy we wrzeniu tego roku dostał standardową platikową kartę, taką jak ja z moimi dziecmi w łączeniu rodzin. ( Ale może teraz jest już wedle nowych zasad i poprotu kart już nie ma.??) Mąż w odpowiedzi dostał takie wlasnie pismo ale bez karty.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Mena Ż
(Mena)
Nowicjusz
REGISTRERINGSBEVIS

DUF-nummer : 2008 xxxxxx xx

Dette registeringsbeviset er dokumentasjon på din rett til opphold i Norge.
Du oppfyller vilkårene for å bli registrert etter utlendingsloven 58b jf. forskrift om midlertidnig gjenomførning av direktiv 204/38/EF

Registreringsbeviset er gyldig for en ubegrenset periode og skal ikke fornyes. Din oppholdsrett gjelder så lenge de materielle vilkårene er oppfylt

NAZWISKO< IMIE har oppholdsrett som familiemedlem til EøS-borger da hun er datter till Hilton registeret med DUF-nummer : xxxxxxxxxxxx

13 11. 2009
Oslo politidistrikt Sorrki, nie załączyłam tekstu Hilton do którego się odnosiłam. Wdzięczna bedę za odpowiedz na poprzedniego mojego posta. pzd. Mena
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
Mena napisał:
Mój mąż dostał dzis identyczną odpowiedz z politi skladając podanie o przedłużenie pozwolenia na pięc lat. Czy mamy rozumieć że, sprawa zotała rozpatrzona pozytywnie?????? tak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Mena Ż
(Mena)
Nowicjusz
Dzięki, pozdrawiami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok