Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Zygmunt T (1210 niezalogowanych)
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Elise napisał:
AndersB napisał:
TYPOWA NIEDORAJDA CO NIE POTRAFI ROBOTY OGARNĄĆ I MA PRETENSJE DO OBCYCH LUDZI NA FORUM ŻE NIE POMOGĄ czyt.NIE DADZĄ PRACY!!! BUAHAHAHAHHAHA
Niestety duzo ludzi ma postawe roszczeniowa w zyciu.

Nie dalej jak kilka dni temu umowilam sie z zupelnie obca mi osoba, zeby jej pomoc .
No i musialam czekac na czlowieka ponad pol godziny, poniewaz ona.. jadla obiad.
Tak, tak, to ja z pracy wyszlam, zeby pomoc osobie, ktorej w zyciu na oczy nie widzialam, a ona nie mogla przyjsc na czas, bo obiad wazniejszy. Takie lekcewazenie innych i ich czasu.
I wez tu ludziom pomagaj.
a ja ostatnio dałem namiar obcemu mi człowiekowi na robote gdzie ludzi poszukują, miał bardzo duże szanse na przyjęcie, powiedziałem tylko że jak bedzie już po rozmowie żeby dał znać co i jak, dodałem że flaszke przy sobocie możemy wypic jak go przyjmą...

pewnie sie dostał a flaszke pierdolnie sam, gupihój
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Sławomir Taranek
(scyzoryk)
Wiking
wi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Sławomir Taranek
(scyzoryk)
Wiking
witam pracowałem w norwegi 3 lata potem zjechalem a teraz chce wrócic ale jest ciezko powiedzcie czy warto jechac w ciemno i szukac pracy czy wogóle da sie teraz znalezc na miejscu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
scyzoryk napisał:
witam pracowałem w norwegi 3 lata potem zjechalem a teraz chce wrócic ale jest ciezko powiedzcie czy warto jechac w ciemno i szukac pracy czy wogóle da sie teraz znalezc na miejscujak sie dobrze da to sie wszystko da, a ile dajesz? czy na miejscu czy w ciemno?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
scyzoryk napisał:
witam pracowałem w norwegi 3 lata potem zjechalem a teraz chce wrócic ale jest ciezko powiedzcie czy warto jechac w ciemno i szukac pracy czy wogóle da sie teraz znalezc na miejscuSkoro już Tu w Norge Pracowałeś , i to aż TRZY LATA ...
To jaki masz problem w Tym , By zacząć szukać pracy tam , gdzie Ją zostawiłeś !?.
---
Chyba nie uciekałeś z Norge ...!!! ani z ostatniej Pracy !!! jako pospolity ZŁODZIEJ ...!?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
arek sad
(gat)
Wiking
gabriel napisał:
scyzoryk napisał:
witam pracowałem w norwegi 3 lata potem zjechalem a teraz chce wrócic ale jest ciezko powiedzcie czy warto jechac w ciemno i szukac pracy czy wogóle da sie teraz znalezc na miejscuSkoro już Tu w Norge Pracowałeś , i to aż TRZY LATA ...
To jaki masz problem w Tym , By zacząć szukać pracy tam , gdzie Ją zostawiłeś !?.
---
Chyba nie uciekałeś z Norge ...!!! ani z ostatniej Pracy !!! jako pospolity ZŁODZIEJ ...!?

gabriel ty polski pajacu, skad wiesz ze ktos uciekal? uciekac to zaraz ty mozesz, szkoda ze jestes taki mocny w gebie klikajac w klawiature, na zywo zapewne stal bys z podkulonym ogonem jak pies przy budzie. odrazu widac ze jestes ograniczony wymyslajac te swoje teorie, ty naprawde taki glupi jestes?
jstes typowym przykladem polskiego scierwa na obczyznie, wazne zeby tobie bylo dobrze nie? z mila checia bym ci ryja obil..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
gat napisał: gabriel napisał:
gabriel ty polski pajacu, skad wiesz ze ktos uciekal? uciekac to zaraz ty mozesz, szkoda ze jestes taki mocny w gebie klikajac w klawiature, na zywo zapewne stal bys z podkulonym ogonem jak pies przy budzie. odrazu widac ze jestes ograniczony wymyslajac te swoje teorie, ty naprawde taki glupi jestes?
jstes typowym przykladem polskiego scierwa na obczyznie, wazne zeby tobie bylo dobrze nie? z mila checia bym ci ryja obil..

Czy można wiedzieć jaką szkołę skończyłeś !?
---
Ponieważ jak widać , nie potrafisz nawet , poprawnie przeczytać polskiego zdania ! .

---
ZADAŁEM JEDYNIE proste PYTANIE i nic więcej .
---
A ty się plujesz , jak jakiś lump , spod sklepowej ławeczki z jabolem w łapie .
---
Czyżbym uderzył naprawdę w czuły punkt ...?! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
arek sad
(gat)
Wiking
gabriel napisał:

---
Ponieważ jak widać , nie potrafisz nawet , poprawnie przeczytać polskiego zdania ! .

---
---
---

udajesz idiote? nie schlebiaj sobie bo w zaden czuly punkt nie udezyles, za krotkie nozki.. moja szkola nie powinna cie inteoesowac pajacu, poczytaj swoje wypociny i wyciagnij wnioski, na drugi raz zastanow sie czy warto zabierac glos, tym bardziej ze nic sensownego nie masz do powiedzenia. sugerujesz ze koles uciekal jak zlodziej, co to ma byc? o twoim debilizmie swiadcza tez minusy ktore zebrales. jestes typowym przykladem polaczka mocnego w gebie ktory z chama zrobil sie wielkim ,,panem" jak dla mnie dno totalne.. milego dnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak

nastepny granatem od pluga oderwany bez zawodu ,jezyka jeszcze nie wyjechal z polski a juz szkodzi Polakom

troche pokory to moze ktos ci prace zalatwi a potem jak sie ustawisz i pomozesz kilku polackom
i cie okradna i nasla policje na ciebie to sie nauczysz nie pomagac obcym

kazdy sadzi po sobie i na podstawie wlasnego doswiadczenia
ty to sie nadajesz ale do pracy na Bialorusi a nie w krajach europejskich
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
gat napisał:
gabriel napisał:

---

---
---
---

udajesz idiote? nie schlebiaj sobie bo w zaden czuly punkt nie udezyles, za krotkie nozki.. moja szkola nie powinna cie inteoesowac pajacu, poczytaj swoje wypociny i wyciagnij wnioski, na drugi raz zastanow sie czy warto zabierac glos, tym bardziej ze nic sensownego nie masz do powiedzenia. sugerujesz ze koles uciekal jak zlodziej, co to ma byc? o twoim debilizmie swiadcza tez minusy ktore zebrales. jestes typowym przykladem polaczka mocnego w gebie ktory z chama zrobil sie wielkim ,,panem" jak dla mnie dno totalne.. milego dnia

Chlopie, spokojnie. Nie dosc, ze atakujesz to Twoja interpunkcja kuleje... Wielkie litery w las poszly, a przecinki?

PS
Minusy czesto dostaje sie za pisanie prawdy i opisywanie realiow. Taka prawda.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok