Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Personal Trainer - Norwegia

Czytali temat:
(1031 niezalogowanych)
5 Postów
Gabriel Ka
(gabriel8102)
Wiking
Witam Wszystkich

Mam pytanie następującej treści. Czy da radę w Oslo lub okolicach ( generalnie południe Norwegii ) znaleźć pracę jako trener osobisty na siłowni czy w klubie fitness ? mam dodatkowo ukończony kurs masażu i akupresury oraz znam komunikatywnie język Angielski, byłbym w stanie nauczyć się Norweskiego ale czy na początek wystarczy sam angielski? Ciekawi mnie nastawienie Norwegów do takich rzeczy chociaż wiem że akurat w krajach skandynawskich ludzie dbają o zdrowie i przeznaczają spore fundusze na sport. Proszę tylko o konkretne odpowiedzi, jakieś własne przemyślenia ale w granicach ludzkiego rozsądku. Forumowym TROLOM dziękuję . Pozdrawiam

Gabriel
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
uzyj wyszukiwarki juz o tym bylo
angielski nie wystarczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
jelopie
moze akurat wystarczy
jesli na poludniu Norwegii czyli Uslu
znajdzie jakas stara Angielke lub Amerykanke do masowania
smialo
wpadaj do nas z United Kingdom
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Gabriel Ka
(gabriel8102)
Wiking
widzę że kultur a nie grzeszysz. Możesz to napisać jeszcze raz po Polsku ? Dziękuję
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
alebazi a
(bela001)
Wiking
Niektóre kluby nie wymagają norweskiego (Elixia, która ciągle rekrutuje). Jeśli jesteś dobry w sprzedaży to aplikuj do nich (praca polega w 80%na wiszeniu na tel i sprzedaży PT). Nie płacą żadnej podstawy, tylko to, co sprzedasz..W No to nie jest dobra praca, chyba, że dodatkowa....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Gabriel Ka
(gabriel8102)
Wiking
Dziękuję

ja w zasadzie szukam z komunikatywnym angielskim. Ogólnie to w NO jest nastawienie na sport ale w kwestii klubów fitness nie za bardzo mam pojecie, dodatkowo mogę wykonywać masaż. Właśnie bym chciał to robić jako pracę dodatkową. Może znacie jakieś kluby fitness gdzie można się zorientować w sprawie pracy ?? nazwy, najlepiej w Oslo. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok