marianekreaktywacja napisał:
lukaszxyz napisał:
marianekreaktywacja napisał:
tropik napisał:
Taa. to sie odezwal kierowca Asfaltowy, co Ty tam masz w tym prawku? ile lat ? ile kilometrow?
To co Ty wypisujesz to jest czysta zawisc.
jesli to do mnie to > A,B,C,D,E > A,B od 1990r, C+E od 1993r
Jesli chcodzi o km, to jesli umiesz liczyc, to se policz gamoniu!
odejmij czas w wosjku, bo malo jezdziłem i jakis rok > tylko B+E....
Reszta C+E > jeszcze jakies pytania ?
W wojsku tez robili na siłe prawko zawodowe. :-P
Niestety taka prawda ze polak polakowi za granica to wrog,ta zasada sie nie zmieni.Nie boj sie o swoja posadke,nikt jej nie chce przejac. A jezeli sie wstydzisz swojego obywatelstwa bo tak ja to opisujesz jestes dobrze zakamuflowany to wypierdalaj gamoniu. Wielki Norweg z Polszy
to ty wypierdalaj, bo poki co ja tu jestem legalnie > pracuje, mieszkam i płace podatki.....
wojsko mi nie zrobiło prawka, wiec poszukaj innej zaczepki.....
A zebys wiedział, ze sie boje, bo wy ALIENS jestescie zdolni do wszystkiego....
aaaaaaaaaaaa zaczynałem cie lubic, pomyslałem nawet ciepło o tobie przez chwile, moze i mogłem pomóc, ale skresliłes sie sam, zanim cokolwiek sie wydarzylo.....
A kamufluje sie tylko dlatego, bo mam dosc pytan > "załatwiłbys robote, ile mozna zarobic, a jak oszczednosci,etc.....
ps: nie poczytałes o mnie zbyt duzo, a gonisz mnie i spierdalac mam jak ....gamon : )
a póki co łukaszu, to ty jestes tu gamoniem!

[/quote]
Po pierwsze- jak juz wyjade to tez tylko i wylacznie na legal
Po drugie-nie mam zamiaru na cudzej krzywdzie sie dorabiac
Po trzecie-ja rowniez pomyslalem o Tobie "ciepło"

Po czwarte- nie prosilem Ciebie ani innej osoby na tym forum o robote,tylko o jakies opinie,sugestie etc.Ale od Ciebie uslyszalem jaki to jestem chujowym kierowca i napewno nie poradze sobie z lancuchem itp. i to jak mi zal bedzie wydac pare koron na "kupe" nie miarkuj wszystkich jedna miara!!!
Po piate-nie ma nic gorszego niz to zeby sie odcinac od brata Polaka.Juz nie raz sie pomoglo na zachodzie Polusowi
PAMIETAJ ZE DOBRE UCZYNKI WRACAJA Z PODWÓJNA SIŁĄ.
3maj sie marianekreaktywacja -szerokosci