Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
tropik napisał:

Taa. to sie odezwal kierowca Asfaltowy, co Ty tam masz w tym prawku? ile lat ? ile kilometrow?
To co Ty wypisujesz to jest czysta zawisc.[/quote]

jesli to do mnie to > A,B,C,D,E > A,B od 1990r, C+E od 1993r
Jesli chcodzi o km, to jesli umiesz liczyc, to se policz gamoniu!
odejmij czas w wosjku, bo malo jezdziłem i jakis rok > tylko B+E....
Reszta C+E > jeszcze jakies pytania ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Łukasz Wojciechowski
(lukaszxyz)
Wiking
marianekreaktywacja napisał:
tropik napisał:

Taa. to sie odezwal kierowca Asfaltowy, co Ty tam masz w tym prawku? ile lat ? ile kilometrow?
To co Ty wypisujesz to jest czysta zawisc.

Reszta C+E > jeszcze jakies pytania ?[/quote]

W wojsku tez robili na siłe prawko zawodowe. :-P
Niestety taka prawda ze polak polakowi za granica to wrog,ta zasada sie nie zmieni.Nie boj sie o swoja posadke,nikt jej nie chce przejac. A jezeli sie wstydzisz swojego obywatelstwa bo tak ja to opisujesz jestes dobrze zakamuflowany to wypierdalaj gamoniu. Wielki Norweg z Polszy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(NorgeMatrix)
Stały Bywalec
lukaszxyz napisał:
lukaszxyz napisał:
Witam wszystkich.Szukam pracy jako kierowca na zestaw,najlepiej w okolicach Aust-Adger,Vest-Adger,ewentualnie Stavanger.Jezyka NOR ucze sie indywidualnie,musze powiedziec ze nawet "wchodzi" do głowy Z gory dzieki za jakiekolwiek informacje na ten temat.

tak jak polamany angielski ci wszedł.....

stay away from here!

o ch.. Ci chodzi? Jak masz tak pisac to dzieki.

godzicie sie na glodowe stawki,robicie za 1000nok dziennie brutto, zapierdlaacie za 3, pojecia nie macie o jezdzie, zima to dla was kara,blokujecie ruch jadąc 40/50km/h, nie macie pojecia o lancuchach,przepisach! Naginacie tacho na maxa+magnesy,etc.....
Nie ma tutaj miejsca dla was, poprostu kurwa nie ma!
Kierowcy norwescy nie nawidza takich jak wy, bo za 500nok bedziecie jebac cały dzien i psuc rynek pracy!
Sracie pod naczypy, bo kibel 5nok, wyrzycacie smieci tam gdzie stoicie, jezdzicie na kacu, towar nie zabezpieczony,urywacie ludziom lusterka, bo nie czujecie auta/drogi i wiele, wiele innych!

ps: stawka dla kierowcy c+e to miniumum 40tys nok brutto, a wy robicie za połowe

Szanuj sie czlowiecze, 40 tys. brutto

45 tys. ale netto, kazda nocka w hotelu ze sniadaniem, start 7.00 poniedzialek, 20.00 czwartek w domku.
Nie pracuje na typowym stanowisku szofera, ale dodatkowo musze poruszac sie ciezarowka z przyczepa, po takich drogach jakich w zyciu nie widzieliscie. Po jednym dniu pracy byscie byli osrani po same pachy, woreczek w kabinie by nie pomogl.

Szerokosci,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Łukasz Wojciechowski
(lukaszxyz)
Wiking

45 tys. ale netto, kazda nocka w hotelu ze sniadaniem, start 7.00 poniedzialek, 20.00 czwartek w domku.
Nie pracuje na typowym stanowisku szofera, ale dodatkowo musze poruszac sie ciezarowka z przyczepa, po takich drogach jakich w zyciu nie widzieliscie. Po jednym dniu pracy byscie byli osrani po same pachy, woreczek w kabinie by nie pomogl.

Szerokosci, [/quote]

Szacun
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
lukaszxyz napisał:
tropik napisał:

Niestety taka prawda ze polak polakowi za granica to wrog,ta zasada sie nie zmieni.Nie boj sie o swoja posadke,nikt jej nie chce przejac. A jezeli sie wstydzisz swojego obywatelstwa bo tak ja to opisujesz jestes dobrze zakamuflowany to wypierdalaj gamoniu. Wielki Norweg z Polszy[/quote]

to ty wypierdalaj, bo poki co ja tu jestem legalnie > pracuje, mieszkam i płace podatki.....
wojsko mi nie zrobiło prawka, wiec poszukaj innej zaczepki.....
A zebys wiedział, ze sie boje, bo wy ALIENS jestescie zdolni do wszystkiego....
aaaaaaaaaaaa zaczynałem cie lubic, pomyslałem nawet ciepło o tobie przez chwile, moze i mogłem pomóc, ale skresliłes sie sam, zanim cokolwiek sie wydarzylo.....
A kamufluje sie tylko dlatego, bo mam dosc pytan > "załatwiłbys robote, ile mozna zarobic, a jak oszczednosci,etc.....
ps: nie poczytałes o mnie zbyt duzo, a gonisz mnie i spierdalac mam jak ....gamon : )
a póki co łukaszu, to ty jestes tu gamoniem!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
NorgeMatrix napisał:

Szerokosci, [/quote]

wszystko bosko i pieknie, ale zapomnaiłes dodac, ze jezdzisz w podwójnej obsadzie ze....swistakiem, który siedzi tam kolo ciebie i zawija w te swoje kurwa sreberka

pso Łukasz > lubisz bajki czy wolisz fantastyke ?
W tym przypadku masz jedno i drugie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Łukasz Wojciechowski
(lukaszxyz)
Wiking
lukaszxyz napisał:
tropik napisał:

Niestety taka prawda ze polak polakowi za granica to wrog,ta zasada sie nie zmieni.Nie boj sie o swoja posadke,nikt jej nie chce przejac. A jezeli sie wstydzisz swojego obywatelstwa bo tak ja to opisujesz jestes dobrze zakamuflowany to wypierdalaj gamoniu. Wielki Norweg z Polszy

to ty wypierdalaj, bo poki co ja tu jestem legalnie > pracuje, mieszkam i płace podatki.....
wojsko mi nie zrobiło prawka, wiec poszukaj innej zaczepki.....
A zebys wiedział, ze sie boje, bo wy ALIENS jestescie zdolni do wszystkiego....
aaaaaaaaaaaa zaczynałem cie lubic, pomyslałem nawet ciepło o tobie przez chwile, moze i mogłem pomóc, ale skresliłes sie sam, zanim cokolwiek sie wydarzylo.....
A kamufluje sie tylko dlatego, bo mam dosc pytan > "załatwiłbys robote, ile mozna zarobic, a jak oszczednosci,etc.....
ps: nie poczytałes o mnie zbyt duzo, a gonisz mnie i spierdalac mam jak ....gamon : )
a póki co łukaszu, to ty jestes tu gamoniem![/quote]

Po pierwsze- jak juz wyjade to tez tylko i wylacznie na legal
Po drugie-nie mam zamiaru na cudzej krzywdzie sie dorabiac
Po trzecie-ja rowniez pomyslalem o Tobie "ciepło"
Po czwarte- nie prosilem Ciebie ani innej osoby na tym forum o robote,tylko o jakies opinie,sugestie etc.Ale od Ciebie uslyszalem jaki to jestem chujowym kierowca i napewno nie poradze sobie z lancuchem itp. i to jak mi zal bedzie wydac pare koron na "kupe" nie miarkuj wszystkich jedna miara!!!
Po piate-nie ma nic gorszego niz to zeby sie odcinac od brata Polaka.Juz nie raz sie pomoglo na zachodzie Polusowi

PAMIETAJ ZE DOBRE UCZYNKI WRACAJA Z PODWÓJNA SIŁĄ.

3maj sie marianekreaktywacja -szerokosci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(NorgeMatrix)
Stały Bywalec
NorgeMatrix napisał:

Szerokosci,

wszystko bosko i pieknie, ale zapomnaiłes dodac, ze jezdzisz w podwójnej obsadzie ze....swistakiem, który siedzi tam kolo ciebie i zawija w te swoje kurwa sreberka

pso Łukasz > lubisz bajki czy wolisz fantastyke ?
W tym przypadku masz jedno i drugie [/quote]

No to nie trafiles, swistak jedzie w drugiej ciezarowce i zawija ale zlotka, siermiego drogowa.
Fantastyka to ty zyjesz w tej norwegii a bajkami sie karmisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
lukaszxyz napisał:
Niestety taka prawda ze polak polakowi za granica to wrog,ta zasada sie nie zmieni.Nie boj sie o swoja posadke,nikt jej nie chce przejac.
najzabawniejsze jest to ze tak mysla tylko Ci co jeszcze tu nie pracuja.... przyjedziesz i jesli sie nie zeszmacisz poldym kontraktem to tez bedziesz sie z tego smial... tutaj kazdy ma wyjebane na problemy innych, zero stresow przyzwyczaja do olewactwa... wiec po co burzyc swoj spokoj obcym stresem??? polak polakowi wilkiem buahahahaha... Ci normalni po prostu omijaja frajerstwo i wies!!!! po przyjezdzie sam sie zakwalifikuj do odopiwedniej grupy a poki co: powodzenia w szukaniu pracy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Łukasz Wojciechowski
(lukaszxyz)
Wiking
Yatsek napisał:
lukaszxyz napisał:
Niestety taka prawda ze polak polakowi za granica to wrog,ta zasada sie nie zmieni.Nie boj sie o swoja posadke,nikt jej nie chce przejac.
najzabawniejsze jest to ze tak mysla tylko Ci co jeszcze tu nie pracuja.... przyjedziesz i jesli sie nie zeszmacisz poldym kontraktem to tez bedziesz sie z tego smial... tutaj kazdy ma wyjebane na problemy innych, zero stresow przyzwyczaja do olewactwa... wiec po co burzyc swoj spokoj obcym stresem??? polak polakowi wilkiem buahahahaha... Ci normalni po prostu omijaja frajerstwo i wies!!!! po przyjezdzie sam sie zakwalifikuj do odopiwedniej grupy a poki co: powodzenia w szukaniu pracy...

Dzieki kolego.Pożyjemy zobaczymy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok