Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Problem z numerem ubezpieczenia spolecznego!! - Norwegia

26 Postów
Kornel Śluza
(korslu)
Wiking
Cześć Mam mały problem a należycie pracuje w adecco i dostawalem maile z wyplłta i nie bylo problemu jednak teraz po nowym roku dostajac od nich wiadomości musze wpisac hasło zeby wiadomość odczytać. W jednym z ich maili napisalali ze hasłem jest numer ubezpieczenia społecznego. I tu sie pojawawia problem ponieważ nie wiem z kąd mam go wytrzasnać przewertowałem swoje papiery ale jedyny numer ktory posiadam to fodselsnummer i innego nie mam ale to nie to. ;/ I tu moje pytanie skąd moge wziąśc ten numer ubezpieczenia spolecznego??
Proszę o szybką odpowiedź z góry dziękuje i pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
korslu napisał:... po nowym roku dostajac od nich wiadomości musze wpisac hasło zeby wiadomość odczytać.
... W jednym z ich maili napisalali ze hasłem jest numer ubezpieczenia społecznego.
... I tu moje pytanie skąd moge wziąśc ten numer ubezpieczenia spolecznego??
.
No rzesz ... W TĄ I NAZAD ... czy ty chcesz bym się udławił ,Moją pyszna Jajecznicą ... na POLSKIEJ Kubasie ...!? .
---
I później takie aliensy ... płaczą w rękaw , że adeko ich okrada ...!!! .
---
Skoro przesyłają wiadomości , to jaki jest problem zadzwonić do Nich Osobiście i się zwyczajnie zapytać .
---
Ewentualnie napisać sms-a z zapytaniem ...!
---
PARANOJA totalna następnego aliensa .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Kornel Śluza
(korslu)
Wiking
Czy ja napisalem ze adecco mnie okrada aliensie !!! ;/ Nigdy z nie mialem problemu z wyplata od nich wiec daj se siana chcesz kogos obrazaz to idz se na klub i norkow powyzywaj a nie sie na forum wypowiadasz gdzie ktos ma problem!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Nowicjusz
3 lata już nie pracuje w adecco ale ostatnio kolega mnie poprosił no bo miał małe problemy z norweskim i jak wiem wpisujesz swój numer nadany w norwegi tzn Passordet er ditt fødselsnummer i otwiera sie co do mnie jest to dobre zabezpieczenie bo osoby postronne tego nie otworzą pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
proto napisał:...wpisujesz swój numer nadany w norwegi tzn Passordet er ditt fødselsnummer i otwiera sie
Tylko , że on jasno napisał iż jego numer , nie działa jako hasło ... .
---
korslu nabazgrolił !!!... jedyny numer ktory posiadam to fodselsnummer i innego nie mam ale to nie to....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok