Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

szukam pracy - pomoc domowa - Norwegia

Czytali temat:
(367 niezalogowanych)
2 Posty
Szukam Pracy
(szukam_pracy)
Wiking
Pilnie poszukuję pracy w Sandnes i najbliższej okolicy. Mieszkam w Norwegii od ponad pól roku. Mam 28 lat, jestem osobą sumienną, rzetelną, szybko się uczę nowych rzeczy. Szukam pracy jako pomoc domowa / pokojówka. Osoby zainteresowane proszę o kontakt na maila.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
nie no można paść od takich ogłoszeń ...napewno się ktos zaineresował
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
PIOTR KKKKK
(SSHREKU)
Nowicjusz
oki daj lepsze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
nie muszę a jak będę w takiej potrzebie to na pewno nie dam tutaj,bo znam odzew i sobie będe jej sama szukac...a następne jest to ze jesli naprawdę ktos używa mózgu to wie jakie są realia i nie zamieści ogłoszenia o prace tu na forum jeszce zimą bo będzie wiedział jakie sa szanse...za nim kto kolwiek szuka pracy to powinien przejrzeć forum a wiekszość niestety tego nie robi i pózniej dostajemy odp od takich osób jacy to Polacy są wredni i nie chcą pomóc...Ale w czym tak naprawdę mamy pomóc?co moglismy to pomoglismy a nikt z Nas przeciez komuś pracy nie będzie szukał...ja wiem,że większosc tych osób chciałaby po wstawieniu takiego ogłoszenia dostać na ten tych miast pracę i najlepiej zeby była na kontrakt i bez żadnych dodatkowych pytań czasami bez jezyka oraz rozmów kwalifikacyjnych ot tak z marsza... oczywiscie uprzednio znaleziona przez forumowicza...no tak to kazdy by chciał i prawie kazdy pisze Pilne...pilnie to tez czasami potrzeba spokoju z takimi ogłoszeniami,bo już nudzi to ciągłe odpowiadanie czasami na te same pytania no ilez można jest teraz tak wiele możliwosci tylko trza chciec a nie czekac jak praca sama do drzwi zapuka...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok