Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(5440 niezalogowanych)
231 Postów
Łukasz Bernaś
(Rzymski82)
Stały Bywalec
Lindemans napisał:
Rzymski82 napisał:
Ten pierwszy to nawet dzwonił do mnie aby się wyżalić. Paranoja jak tym ludziom odpierdala

ojesuuuu, winem sie ze smiechu utopie

Plakal, czy byl dzielny ?

Wiesz myślę że tam są głębokie problemy, to się nie ma co śmiać z osobnika z którym życie się nie patyczkowało. Myśle że powinniśmy utworzyć grupę wsparcia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Rzymski82 napisał:
anders b. napisał:
Rzymski82 napisał:
Niczym się nie różnicie od rumuna który pucuje mi szyby na światłachdo kogo to było? pracowity rumun bo ode mnie na statoilu chciał kiedyś 50nok powiedziałem że dam mu jak mi umyje auto(ja wrzuce pieniądze),wysmiał mnie brudas

Do osobników typu 2013 i wyspiarza. Ten pierwszy to nawet dzwonił do mnie aby się wyżalić. Paranoja jak tym ludziom odpierdala
Dziady i jeszcze raz dziady co za wszelką cenę bedą jeżdzić na pl blachach nawet po 12latach pobytu.Ciekawy czy jako emeryci tutaj też będą jeździć pl autami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Ja moge dzis grupe wsparcia wesprzec winkiem na przyklad
skål
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów
Łukasz Bernaś
(Rzymski82)
Stały Bywalec
Kiedyś widziałem kolesia który chleb za 7 koron wkładał do torebki tego za 6 i szedł z tym do kasy. To jest taka właśnie mentalność.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Rzymski82 napisał:
Niczym się nie różnicie od rumuna który pucuje mi szyby na światłach

Mysle ze osobnik rzymski pucuje szyby ,zeby mogl za swojego sztrucla rate do banku zaniesc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Rzymski82 napisał:
Kiedyś widziałem kolesia który chleb za 7 koron wkładał do torebki tego za 6 i szedł z tym do kasy. To jest taka właśnie mentalność.
Pewnie to byles ty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
anders b. napisał:
Rzymski82 napisał:
anders b. napisał:
Rzymski82 napisał:
Niczym się nie różnicie od rumuna który pucuje mi szyby na światłachdo kogo to było? pracowity rumun bo ode mnie na statoilu chciał kiedyś 50nok powiedziałem że dam mu jak mi umyje auto(ja wrzuce pieniądze),wysmiał mnie brudas

Do osobników typu 2013 i wyspiarza. Ten pierwszy to nawet dzwonił do mnie aby się wyżalić. Paranoja jak tym ludziom odpierdala
Dziady i jeszcze raz dziady co za wszelką cenę bedą jeżdzić na pl blachach nawet po 12latach pobytu.Ciekawy czy jako emeryci tutaj też będą jeździć pl autami

a po czym dziad dziada poznaje-bo sam jes dziadem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Rzymski82 napisał:
Lindemans napisał:
Rzymski82 napisał:
Ten pierwszy to nawet dzwonił do mnie aby się wyżalić. Paranoja jak tym ludziom odpierdala

ojesuuuu, winem sie ze smiechu utopie

Plakal, czy byl dzielny ?

Wiesz myślę że tam są głębokie problemy, to się nie ma co śmiać z osobnika z którym życie się nie patyczkowało. Myśle że powinniśmy utworzyć grupę wsparcia

Usun sobie chrosty z mozgu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów
Łukasz Bernaś
(Rzymski82)
Stały Bywalec
2013 napisał:
Rzymski82 napisał:
Niczym się nie różnicie od rumuna który pucuje mi szyby na światłach

Mysle ze osobnik rzymski pucuje szyby ,zeby mogl za swojego sztrucla rate do banku zaniesc

Sam sobie odpisujesz na posty? a może masz osobowość mnogą?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Rzymski82 napisał:
anders b. napisał:
Rzymski82 napisał:

A niby po co mialbym do ciebie dzwonic,jak ty nie masz zwojow na mozgu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok