Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Rafał Habeniuk Marta Fiutek Kxhhkk (1372 niezalogowanych)
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Taki Ktos napisał:
Poczytaj wiec kilka razy i oswiec nas jak jest (?):blink

jebnieta jakas, czy niedowartosciowana ?

a Ty juz miales nawet swoje nowe konto na plusie hehehehehehehehehhe...... a tu juz minus dwa... teraz ta lalka bedzie Ci dziekowac przez tydzien czerwonym guzikiem buehehehehehehehhe...

czy ludzie moga uzywac swoich zwojow mozgowych nie tylko do tego co maja zaprogramowane w basicu, czyli wdech, wydech??? yhmmmmmm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(Andzia1234)
Wiking
Jesteście jednak tak pierdolniętymi i niedowartościowanymi chujami jakich mało na świecie!matka to was jebała w kakaowe oko jak byliście co dopiero na świecie się narodzili! Człowiek się pyta jak zrobić żeby było lepiej a wy chuje tak!proszę bardzo!wyjebie was kiedyś z roboty i napluje w te zajebane mordy polskie kurewskie!Chuje jesteście warci!chuj w wa, w dupę!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
(Yatsek)
Maniak
Lindemans napisał:
Konsekwencja uzywania zwrotow, ktorych znaczenia sie nie rozumie

@Andzia - niech Andzia sprawdzi, co znaczy "miec cos w malym paluszku", a pozniej niech Andzia wroci na forum i zacznie jeszcze raz

to z tym rozumieniem to do kogo????? tak na ogolny czy ad personam do kogos z uzczestnikow??

ludzie raczej wiedza co oznacza ten zwrot....
mieć coś w małym palcu
znać coś bardzo dobrze

pl.thefreedictionary.com/mie%C4%87+co%C5%9B+w+ma%C5%82ym+palcu

www.sciaga.pl/slowniki-tematyczne/15057/...malym-w-jednym-palcu

ps. nauka jezyka nie jest rownoznaczna z posiadaniem go w malym palcu....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
(Yatsek)
Maniak
Andzia1234 napisał:
Jesteście jednak tak pierdolniętymi i niedowartościowanymi chujami jakich mało na świecie!matka to was jebała w kakaowe oko jak byliście co dopiero na świecie się narodzili! Człowiek się pyta jak zrobić żeby było lepiej a wy chuje tak!proszę bardzo!wyjebie was kiedyś z roboty i napluje w te zajebane mordy polskie kurewskie!Chuje jesteście warci!chuj w wa, w dupę!
milo mi... Jacek jestem :* buzia, paaaa....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Yatsek napisał:
Lindemans napisał:

@Andzia - niech Andzia sprawdzi, co znaczy "miec cos w malym paluszku", a pozniej niech Andzia wroci na forum i zacznie jeszcze raz

to z tym rozumieniem to do kogo????? tak na ogolny czy ad personam do kogos z uzczestnikow??

mieć coś w małym palcu
znać coś bardzo dobrze

Yatsku, no przeciez nie do Ciebie

Do Andzi naszej "milusinskiej ", co to ma norweski w malym paluszku, a i mozdzek nawet tam sie zmiesci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
(Yatsek)
Maniak
Lindemans napisał:
Yatsek napisał:
Lindemans napisał:

mieć coś w małym palcu
znać coś bardzo dobrze

Yatsku, no przeciez nie do Ciebie

Do Andzi naszej "milusinskiej ", co to ma norweski w malym paluszku, a i mozdzek nawet tam sie zmiesci

a Ty masz minus 9.... dzis przygladam sie minusom...... i mam ich tyle ze chyba nie przezyje i wypowiem umowe dostawcy internetu buehehehehehehhe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
Andzia1234 napisał:

ja chce , ja chce

mówiłem, ze niedowartosciowana zdzira (?)

Ps: wyjeb mnie "kiedys" z roboty baby, do it

Łobosze, jak mnie kręcą takie panny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(Andzia1234)
Wiking
Jesteście jednak tak jebanymi prostakami że inaczej nie da się z Wami rozmawiać. Myślicie że podbiliście świat zarabiając kilka złotych więcej to jednak się mylicie!Gówno jesteście warci!Ja na Was suchej nitki nie pozostawię i wiem że tylko wy potraficie na forum się tak wyrażać!
Myślałam że można liczyć nas pomoc współ-brateńców z Polski ale gówno prawda!chciaam się tylko dowiedzieć jak można coś legalnie zorganizować i zapracować na byt!a jak was spotkam to napluje w te zajebane mordy kurewskie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(Andzia1234)
Wiking
A mnie tacy faceci nie!Gońcie się na ryj zajebane Polaczki!Śsijcie pałe kurwignioty pierdolone!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
(Yatsek)
Maniak
Andzia1234 napisał:
Jesteście jednak tak jebanymi prostakami że inaczej nie da się z Wami rozmawiać. Myślicie że podbiliście świat zarabiając kilka złotych więcej to jednak się mylicie!Gówno jesteście warci!Ja na Was suchej nitki nie pozostawię i wiem że tylko wy potraficie na forum się tak wyrażać!
Myślałam że można liczyć nas pomoc współ-brateńców z Polski ale gówno prawda!chciaam się tylko dowiedzieć jak można coś legalnie zorganizować i zapracować na byt!a jak was spotkam to napluje w te zajebane mordy kurewskie!

jest i kolejny link specjalnie dla Ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok