Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Witam Was serdecznie - Norwegia

Czytali temat:
Natalia B Carlos Silva KatarzynaAdecco (1255 niezalogowanych)
4 Posty
Iza Nowak
(Jaga22)
Wiking
Dobry wieczor wszystkim. Mam na imie Iza i szukam pracy, ktora pozwoli mi utrzymac rodzine. W Polsce zajmuje sie psychologia i psychoterapia, nie znam jezyka norweskiego, wiec absolutnie nie aspiruje do pracy w swoim zawodzie, dopoki nie naucze sie jezyka. Moze ktos z Was moze mi podpowiedziec, gdzie moge uderzyc? Dom opieki, oddzial psychiatryczny. Bede wdzieczna za wszelkie sugestie. Osobom, ktore chca sie agresywnie wyladowac dziekuje, szkoda Panstwa i mojego czasu. Pozdrawiam, Iza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Jaga22 napisał:
gdzie moge uderzyc?
najlepiej do szkoly jezykow obcych!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Iza Nowak
(Jaga22)
Wiking
Prosze o konstruktywne odpowiedzi. Zaznaczylam w tresci, ze agresji dziekuje. Dziekuje wiec.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Jaga22 napisał:
Prosze o konstruktywne odpowiedzi. Zaznaczylam w tresci, ze agresji dziekuje. Dziekuje wiec.
A dlaczego uważasz iż sugestia Jacka jest agresywna ? .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Agnieszka :)
(wizazystka)
Wiking
hej , nie ma szansy na prace w domu opieki lub w placowkach zajmujacych se osobami chorymi psychicznie, potrzebny jest jezyk, te osoby i tak maja utrudnione zycie wiec bariera jezykowa w gre nie wchodzi jest taka stronka www uloba.no pomaga osobom uposledzonym,wiec jesli nie zalezy ci na konkretnym miejscu szukaj ogloszen, moze komus nie przeszkadza brak norweskiego. pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Jaga22 napisał:
Dobry wieczor wszystkim. Mam na imie Iza i szukam pracy, ktora pozwoli mi utrzymac rodzine. W Polsce zajmuje sie psychologia i psychoterapia, nie znam jezyka norweskiego, wiec absolutnie nie aspiruje do pracy w swoim zawodzie, dopoki nie naucze sie jezyka. Moze ktos z Was moze mi podpowiedziec, gdzie moge uderzyc? Dom opieki, oddzial psychiatryczny. Bede wdzieczna za wszelkie sugestie. Osobom, ktore chca sie agresywnie wyladowac dziekuje, szkoda Panstwa i mojego czasu. Pozdrawiam, Iza

Jaga, do domu opieki (sykehjem) nikt cie nie wpusci bez norweskiego. Tym bardziej na oddzial psychiatryczny, bez autoryzacji dyplomu i zdanego bergenstestu nie mozesz nawet zaczac praktyki na takim oddziale.
Psychoterapia podchodzi pod helse i aby pracowac w tym zawodzie trzeba miec autoryzacje z SAFH. W Norwegii tylko psycholog i psychiatra z dodatkowym wyksztalceniem moze byc psychoterapeuta.
Bez autoryzacji mozesz zaczac malymi kroczkami, wyslac papiery do SAFH i zaczac sie uczyc norweskiego a potem zaczac szukac jakichs praktyk. W NOrwegii w sektorze zdrowia zaczyna sie od podcierania i podmywania w domach opieki, im wiecje praktyki tu zdobedziesz tym lepiej.
Zycze powodzenia w nauce norweskiego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Jaga22 napisał:
bez norweskiego ani rusz... to bylo bez agresji

a teraz dosadnie i nadal bez agresji: spierd**j i siedz dalej w PL tepoto skoro prostego zdania nie rozumiesz... pytasz, dosatejsz odpowiedz i jeszcze wybrzydzasz... co mam Ci napisac, elaborat o wyzszosci jezyka norweskiego nad innymi w norweskojezycznym kraju??? gdzie Ty te studia konczylas?
w wyzszej szkole baunsu i lansu oraz wszystkiego najlepszego marketingu i zarzadzania oraz informatyki z ochrona srodowiska???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
164 Posty

(AdamAleksanderNowak)
Stały Bywalec
Yatsek... tak czytam i nie wierzę... powiem Ci kolego że nie raz na forach, zwłaszcza milsimowych spotykałem takich co ponoć w afganie byli, mieszali ludzi z błotem jak Ty Jagę...
Najlepsze było to że w konfrontacji z rzeczywistością okazywali się zwykłymi cFaniaczkami którzy jak się nimi potrząsnęło wypłakiwali się następnego dnia na forum jacy to chamscy ludzie na eventy przyjeżdżają...
Nasuwa mi się pytanie, czy do nowo poznanej kobiety (np. na imprezie u kumpla), która miała wątpliwą przyjemność spotkać Cię na swojej drodze też byś tak powiedział w twarz, cyt: " spierd**j i siedz dalej w PL tepoto
odpowiedzi są dwie:
Nie - więc jesteś zwykłym tchórzliwym forumowym trolem.
Tak - więc jesteś pospolitym chamem, bez szacunku do kobiet

Ps. Zmień zdjęcie profilowe bo barwom narodowym hańbę przynosisz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Dominik Sobczak
(domi8)
Wiking
Yatsek ty prostaku!! ręce opadają!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Iza Nowak
(Jaga22)
Wiking
Dziekuje za Wasze sugestie i wszystkich bez wyjatku pozdrawiam, z przepieknie slonecznej dzisiaj Gdyni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok