Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1710 niezalogowanych)
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
Marianek - kolego symatyczny, to nie kwestia bycia nowym na forum, bo to nie moje pierwsze i nie mam tez 20 lat zeby byc zbuntowana z powodu wieku (płec kobieta ;P)

I oczywiście potrafię powiedziec"kurwa" nawet"kurwa ja pierdole" nawet 10 minut temu jak mi wypadła cebula z lodówki łupiny po całej czystej podłodze mi sie rozniosły - ale mnie nigdy publiczne przeklinanie nie odpowiadało i nie będzie - tak jak nie sra się na chodniku tylko w ubikacji tak samo z przeklinaniem - kultura i tyle.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...a

w krzakach

jest kulturalnie

czy to juz brak kultury?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(sagashi)
Wiking
Ja jestem nowy założyłem konto bo wkurwia mnie to, że to kolejny kraj gdzie Polak Polakowi skacze do gardła tylko dlatego że ten chce przyjechać. Nie chodzi o wulgaryzmy bo czasem są nie zbędne, ale o wulgaryzmy w stosunku tylko dlatego, że ktoś chce wyjechać... Też kiedys wyjechalismy. No cóż... Nie mam mozliwości pomóc to nie pomagam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(sagashi)
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
40 Postów
Zdzisiek Kręcina
(KręcinaZeSzczecina)
Nowicjusz
Polak jak może to ci pomoże.

Menel od przepychania rur czy noszenia cegieł - wręcz przeciwnie. Ale czego się po takich spodziewasz ? W Polsce pewnie ich omijasz na kilometr. Więc i tu tak rób.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
marcemil napisał:
Dlatego ze 85% na emigracji to buraki - dlatego nie chce się nikomu pomagac - proste
no i tu sie zgodze.... 85% to buraki... wyciagam tylko inne wnioski: pozostale normalne 15% ma mowiac wprost wyjebane na problemy buractwa!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
Bo czasami jest mi wstyd jak do mnie do pracy przychodzą Polacy i od drzwi tylko słuchać kurwa kurwa kurwa ja pierdole kurwa ja jebie no i chuj że nawet nie można zrozumieć o co chodzi, najgorsze jest też to że większość mieszka w Norwegii po parę lat i ani słowa nie potrafią wykrztusić z siebie ani po norwesku ani chociażby po angielsku(zresztą co się dziwić jak po polsku nie umieją się wysłowić) ....i później tylko za to pretensje do norweskiego rządu/urzędu/banku, a jak bank ma chcieć dać kredyt jak ktoś nawet nie potrafi się przedstawić? wy byście takiemu w PL dali jakby dzień dobry nie umiał powiedzieć?
Byłam kilka razy w banku własnie z takimi Polakami załatwiać kredyt, facet powiedział w prost, my możemy udzielić kredytu z wkładem nawet 10%, możemy ale nie chcemy. I mi wytłumaczył czemu, między innymi chodziło o język, o integrację itp. Oni się boją ze zawinie się jeden z drugim do Polski i tyle będzie - zajmuję się takimi sprawami to wiem o czym mówię.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
KręcinaZeSzczecina napisał:

Sam se czytaj, tłumoku ze wchodu. Co mnie on obchodzi. Stwierdzam z kolei, że z ciebie musi być niezły zabużański plebs.

zabużański plebs z łatwością można zidentyfikować
99 % populacji staropolskich miast jak Stettin, Danzig, Breslau i okoliczne powiaty
tych co to mówią - rób se, idź se itp
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
40 Postów
Zdzisiek Kręcina
(KręcinaZeSzczecina)
Nowicjusz
jasta102 napisał:

zabużański plebs z łatwością można zidentyfikować
99 % populacji staropolskich miast jak Stettin, Danzig, Breslau i okoliczne powiaty
tych co to mówią - rób se, idź se itp

U was z kolei, w Crackoof-ku, na pole się chadza.

Przy okazji, warto mieć się na baczności, gdyż maczety są ostatnio w modzie wśród największych patriotów regionalnych, czyli sympatyków "Pasów" i "Białej Gwiazdy".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok