Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

nav rodzinne - Norwegia

Czytali temat:
Pawel brak (904 niezalogowanych)
11 Postów

(dariopol)
Wiking
Witam. Muszę złożyć dokumenty do nav na rodzinne mieszkam na Tveita .Gdzie mogę to zrobić? Dziękuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
dariopol napisał:
Witam. Muszę złożyć dokumenty do nav na rodzinne mieszkam na Tveita .Gdzie mogę to zrobić? Dziękuje
HAU ...hau ...
---
A o tą Tveita chodzi ...!
---
www.tveita.gs.oslo.no/
---
Hau ...hau... jeżeli tak , to w odpowiednim miejscowym , odnośnym urzędzie pocztowym ...
Hau...hau..
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
dariopol napisał:

Na stronie glownej NAVu , po prawej stronie jest wyszukiwarka "finn ditt lokale NAV-kontor" i tam musisz wpisac swoj bydel, tylko najpierw musisz wiedziec jaki. Bydel to jest zbior kilku dzielnic. Jesli mieszkasz na Tveita, to twoj bydel nazywa sie Alna, a co za tym idzie twoj nav to jest NAV Alna.
Wyreczylam cie w wyszukiwaniu

Adres: Trygve Lies plass 1, Furuset Senter inngang A, 2 etg. ( wejscie "A" na 2 pietrze - po polsku na pierwszym).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...brawo!

oby tak dalej

nastepny kaleka zyciowy

(wraz z rodzina) zostal stworzony...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
dariopol napisał:
temat ktory sam zalozyles:
NAV rodzinne
w poscie piszesz ze mieszkasz na Tveita w Oslo

gdyby to bylo forum moja polska
i napisal bys:
temat: osrodek pomocy spolecznej w rodzinne
a w poscie dalej: mieszkam w zascianku dolnym, powiat pcim dolny. gdzie mam sie udac...

no ku**a uzyj mozgu....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Yatsek, racje masz w tym, ze niemadrze iz nie napisal o jakie miasto chodzi. Ale dostal odpowiedz ode mnie, bo akurat mieszkam w Oslo i wiem gdzie jest Tveita, w innym miescie nie ma takiej dzielnicy.
Dlatego nie rozumiem po co piszesz tak chamsko do tego faceta? Przeciez sprawa zostala wyjasniona wczesniej, info udzielone.
Zastanawiam sie do jakiego stopnia ludzie potrafia byc wredni i wytykac innym drobne potkniecia. Wzrosla twoja samoocena? Jesli tak, to gratuluje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...wszystko

to rybka.najwazniejsze,

ze ateistyczne sumienie ukontentowane...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Hilton napisał:
Yatsek, racje masz w tym, ze niemadrze iz nie napisal o jakie miasto chodzi. Ale dostal odpowiedz ode mnie, bo akurat mieszkam w Oslo i wiem gdzie jest Tveita, w innym miescie nie ma takiej dzielnicy.
Dlatego nie rozumiem po co piszesz tak chamsko do tego faceta? Przeciez sprawa zostala wyjasniona wczesniej, info udzielone.
Zastanawiam sie do jakiego stopnia ludzie potrafia byc wredni i wytykac innym drobne potkniecia. Wzrosla twoja samoocena? Jesli tak, to gratuluje.

mam juz dosyc debili co nic nie potrafia zalatwic... a Twoja samoocena wzrosla??? wytlumaczylas krok po kroku... a i tak podalas mu pozniej adres... odwalilas cala robote a on nawet sie nie wysilil zeby zobaczyc ze na www NAV ma informacje rowniez w jezyku PL.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Oj tam, bo moze nie wie... tak po prostu. A moja samoocena nie wzrosla, pozostala na tym samym poziomie, gdyz wyszukanie tego, co wyszukalam kosztowalo mnie zaledwie dwa klikniecia.
Za sprawy powazniejsze i wymagajace wysilku dostaje wyplate i wtedy moja samoocena rosnie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...ignorantka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok