Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...gwoli

scislosci dodam tylko

ze jest opcja znalezienia pracy w no.

bez znajomosci jezyka i bez kwalifikacji

opcja calkowicie legalna,a mianowicie tzw:

- praktyki z nav

(czyt: zalegalizowany dumping socjalny)

natomiast inna sprawa jest,kto,gdzie i kiedy

moze uczestniczyc w tym bajzlu.jednak jest to mozliwe...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
nono napisał:
Tak na szybko, bo mam mało czasu.
Pytanie było zadane w odpowiednim dziale a do tego grzecznie, po co po kimś jeździć?
Co do formy i przedstawienia kwalifikacji to nie każdy jest ekspertem, nie każdy szukał pracy xxx razy, dlatego chyba ludzie pytają co i jak, nie widzę w tym nic złego, a jak czytam komenty prześmiewcze po raz dziesiąty to zwyczajnie mam dość. Dlatego się wtrąciłem, i cieszę się że w końcu ktoś napisał coś na temat. Na koniec, nikogo nie pouczam, wypowiadam swoje zdanie, a że czasami przeklne to tak już mam, lubie to i nie zamierzam tego zmieniać. Ortograf mi się trafił - przyznaje.

A Kogo to , że Ty masz mało czasu ...!?
Za Mało...!!!... to SE , DOKUP ... będziesz miał więcej ...!
---
Co do samej Obrony Gościa to znowu Niewypał ...Widać iż czytasz bez zrozumienia i po łebkach .
---
Jeżeli Ktoś Nie potrafi porządnie się zaprezentować na rynku ogłoszeniowym to i taki sam jest w pracy bezpośredniej .
Tu w Norge jest Multum takich Rdzennych Niedołęgów i Nikt nie przyjmie do pracy obcego Niekumatego następnego Gamonia ... SWOICH MAJĄ DOŚĆ ...
---
Jego ogłoszenie jest takie same , jak tych po Polskich studiach z tytułem magister , którzy Tu w Norge szukają jakiejkolwiek pracy Fizycznej ... > ...może być nawet na budowie za pomocnika , bo ciężkiej pracy się nie bojam aby tylko dobrza dutki płacali<...
Dokładnie takie samo... co do Joty ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Wiking
@gabryś słabiutko, myślalem że mnie czymś zaskoczysz, a Ty w kolo macieju to samo, żę polacy to łajzy, że nie umieją się przedstawić, że sro, że tamto, ale mam nadzieje że już się wypłakałeś i dalsze posty będą na temat
cheers !

ps
Pisanie w środku zdania wielkimi literami to też ortograf bro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
gabriel napisał:
Jego ogłoszenie jest takie same , jak tych po Polskich studiach z tytułem magister , którzy Tu w Norge szukają jakiejkolwiek pracy Fizycznej ... > ...może być nawet na budowie za pomocnika , bo ciężkiej pracy się nie bojam aby tylko dobrza dutki płacali<...
Dokładnie takie samo... co do Joty ...

Ja tam nic zlego nie widze w tym, ze ktos ma magistra. Nie widze rowniez problemu ze znalezieniem pracy zgodnie z wyksztalceniem. Problem w tym, ze tylko musi to byc magister od czegos bardziej sensownego niz zarzadzanie. Z samym zarzadzaniem moze byc troche krucho ze znalezieniem pracy. Na szefa niestety nikt nikogo bez doswiadczenia nie zatrudni. No i zawsze trzeba zaczac od tego samego - czyli od nostryfikacji dyplomu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
80 Postów

(wygrys)
Początkujący
dyplomów unijnych z tego co wiem nie trzeba nostryfikować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
wygrys napisał:
dyplomów unijnych z tego co wiem nie trzeba nostryfikować
może i nie trzeba polskich
ale lepiej je w ramki oprawić, albo chociaż w celofan zawinąć,
żeby się na mopie nie pobrudził
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
nono napisał:
Co do formy i przedstawienia kwalifikacji to nie każdy jest ekspertem
masz racje... nikt nikomu nie zabranial isc do podstawowki dla nastolatkow i pozniej plakac ze sie nie ma zadnego zawodu bo na przyklad studia zbrzydly....

nono napisał:
jak czytam komenty prześmiewcze po raz dziesiąty to zwyczajnie mam dość. Dlatego się wtrąciłem, i cieszę się że w końcu ktoś napisał coś na temat.
od poprzdniego Twojego postu nic sie nie zmienilo.... nikt nic nie dopisal....

jakie przesmiewcze komenty??
jada w marcu - zimno jest w NO wiec doradzam spiwor...
jada w ciemno - fachowcy z nich zadni wiec zeby zaoszczedzic im bolu - poki jeszcze maja jakas kase to niech kupia od razu bilet do PL na powrot - pozniej ceny na wakacje skocza do gory, chlopaki moga umierac z glodu itd....
ludzie pisza wprosc ze bedzie ciezko skoro nie maja zadnego doswiadczenia ani wyksztalcenia a do tego kiepsko u nich z jezykiem.... ekip malujacych domki jest milion... dzis wyciagnalm ze skrzynki chyba ze 4 ulotki....

ergo: nie kazda szykana jest wysmiewaniem... i nie kazdy inteligentny potrafi z jednego zdania wydobyc informacje.... sorryyyy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok