nono napisał:
Tak na szybko, bo mam mało czasu.
Pytanie było zadane w odpowiednim dziale a do tego grzecznie, po co po kimś jeździć?
Co do formy i przedstawienia kwalifikacji to nie każdy jest ekspertem, nie każdy szukał pracy xxx razy, dlatego chyba ludzie pytają co i jak, nie widzę w tym nic złego, a jak czytam komenty prześmiewcze po raz dziesiąty to zwyczajnie mam dość. Dlatego się wtrąciłem, i cieszę się że w końcu ktoś napisał coś na temat. Na koniec, nikogo nie pouczam, wypowiadam swoje zdanie, a że czasami przeklne to tak już mam, lubie to i nie zamierzam tego zmieniać. Ortograf mi się trafił - przyznaje.
A Kogo to , że Ty masz mało czasu ...!?
Za Mało...!!!... to SE , DOKUP ... będziesz miał więcej ...!
---
Co do samej Obrony Gościa to znowu Niewypał ...Widać iż czytasz bez zrozumienia i po łebkach .
---
Jeżeli Ktoś Nie potrafi porządnie się zaprezentować na rynku ogłoszeniowym to i taki sam jest w pracy bezpośredniej .
Tu w Norge jest Multum takich Rdzennych Niedołęgów i Nikt nie przyjmie do pracy obcego Niekumatego następnego Gamonia ... SWOICH MAJĄ DOŚĆ ...
---
Jego ogłoszenie jest takie same , jak tych po Polskich studiach z tytułem magister , którzy Tu w Norge szukają jakiejkolwiek pracy Fizycznej ... > ...może być nawet na budowie za pomocnika , bo ciężkiej pracy się nie bojam aby tylko dobrza dutki płacali<...
Dokładnie takie samo... co do Joty ...