Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(1021 niezalogowanych)
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
tomasz.zyzak.zyskowski napisał:
Będziesz w życiu skamlać o zdrowie. Zzasługujesz na nowotwór złośliwy. Będziesz go mieć. Uwierz w to już dziś , kiedy jeszcze masz czas się naprawić.
niezbyt to ladne to co piszesz.... tak sie nie robi.... co innego napisac jestes glupi albo piszesz glupio.. albo jestes debil...... a co innego chce zebys mial na przyklad nowotwor zlosliwy i zebys umarl w meczarniach...
sa ku**a granice ublizania....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Yatsek napisał:
Będziesz w życiu skamlać o zdrowie. Zzasługujesz na nowotwór złośliwy. Będziesz go mieć. Uwierz w to już dziś , kiedy jeszcze masz czas się naprawić.
niezbyt to ladne to co piszesz.... tak sie nie robi.... co innego napisac jestes glupi albo piszesz glupio.. albo jestes debil...... a co innego chce zebys mial na przyklad nowotwor zlosliwy i zebys umarl w meczarniach...
sa ku**a granice ublizania....

morda, kapciu.

Zastanów się również nad Swoim postępowaniem.

zalosne.... a jeszcze pol godziny temu tak bardzo mi dziekowales na PW... widac nie warto... nie warto... nie warto... caly czas sie o tym przekonuje... nie warto marnowac sobie czasu....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
tomasz.zyzak.zyskowski napisał:...Teraz napiszę Ci wprost i może nabrać nie miłego wydzwięku
" nie mile widziane są oferty pracy podsyłąne przez CIEBIE "

I dzięki takim Poltunom Przybłędom ...
---
CORAZ MNIEJ I MNIEJ OSÓB NA TYM FORUM UDZIELA INFORMACJI O PRACY DLA WYKSZTAŁCIUCHÓW Którzy w rzeczywistości są tylko przebranymi Nieudolnymi ŻEBRAKAMI ...!!!
---
Takim swoim Postępowaniem , Nieświadomie zraziłeś prawie że Ostatniego z Tych , którzy Naiwnie wierzą iż Naszym Zagubionym Nieudolnym Rodakom , Jednak Należy się Chociaż "werbalna" wirtualnie Pomoc ...
---
Jednak Jemu to się Należało ...

---
Niejaki ..."TOMASZ.ZYZAK.ZYSKOWSKI"...
Ot Byłeś mendą i pomimo wielu szkół mendą pozostaniesz , a Każdy kto Spotka Ciebie na Swojej Realnej Drodze , będzie po czasie ... pluł na twój cień ... !!!
Prosiłeś o Jakąkolwiek Pracę Fizyczną ...Dostałeś Ofertę i w Chamski sposób Podziękowałeś .
UWAŻAM IŻ NA TYM FORUM ...MOJA NORWEGIA , PODSZYWASZ SIĘ POD CAŁKIEM INNĄ OSOBĘ , NIŻ FAKTYCZNIE NIĄ JESTEŚ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
gabriel napisał:
tomasz.zyzak.zyskowski napisał:...Teraz napiszę Ci wprost i może nabrać nie miłego wydzwięku
" nie mile widziane są oferty pracy podsyłąne przez CIEBIE "

I dzięki takim Poltunom Przybłędom ...
---
CORAZ MNIEJ I MNIEJ OSÓB NA TYM FORUM UDZIELA INFORMACJI O PRACY DLA WYKSZTAŁCIUCHÓW Którzy w rzeczywistości są tylko przebranymi Nieudolnymi ŻEBRAKAMI ...!!!
---
Takim swoim Postępowaniem , Nieświadomie zraziłeś prawie że Ostatniego z Tych , którzy Naiwnie wierzą iż Naszym Zagubionym Nieudolnym Rodakom , Jednak Należy się Chociaż "werbalna" wirtualnie Pomoc ...
---
Jednak Jemu to się Należało ...

---
Niejaki ..."TOMASZ.ZYZAK.ZYSKOWSKI"...
Ot Byłeś mendą i pomimo wielu szkół mendą pozostaniesz , a Każdy kto Spotka Ciebie na Swojej Realnej Drodze , będzie po czasie ... pluł na twój cień ... !!!
Prosiłeś o Jakąkolwiek Pracę Fizyczną ...Dostałeś Ofertę i w Chamski sposób Podziękowałeś .
UWAŻAM IŻ NA TYM FORUM ...MOJA NORWEGIA , PODSZYWASZ SIĘ POD CAŁKIEM INNĄ OSOBĘ , NIŻ FAKTYCZNIE NIĄ JESTEŚ

fak ju pajacu kolejny . Nie przedstawi się MIERNOTA jefana z imienia i nazwiska ciotunia , tylko za nickami się chowa. Nawet avatara Swojego nie masz pajacu więc co z Tobą rozmawiać sensownie ???

....Ot zarejestrowałeś się tu z myślą o byciu FORUMOWYM PAJACEM i widzę nieźle sobie radzisz.
To ze matka albo stary Cie w domu wyzywali to teraz właśnie wyszło. Siano z butów , obszczymurku .....

Takie oferty to se wsadz tam gdzie myślę ,że uwielbiasz. I nie będę uzasadniał , ten kto ma rozum wydedukuje prawidłowo. Ty jednak nie masz szansy.

Towarzystwo wzajemnej adoracji się znalazło.. banda ubszczymurków chowających się za nickami BUAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH kozaki zza klawiatury

Taki żeś wyszczekany a w we własnym kraju nie potrafisz ugryźć żeby nie być głodnym?
Może nie ośmieszaj sie więcej i rusz głową.....niby wykształcony jesteś a większość z tutejszych polonusów to fizyczna swołocz,do której i ja się zaliczam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
banda ubszczymurków chowających się za nickami
Tomek no sam widzisz co sie dzieje.

Gdybys mial KASE na mieszkanie czy nauke,
to bylaby inna rozmowa a tak to robisz z siebie zalosne posmiewisko.

Jesli nie bylbys taki WYRACHOWANY i SKAPY
to czego Ty nie potrafilbys zalatwic to ja dla ciebie bym ZROBILA.

Ale Ty jestes uposledzonym komuszkiem niestety,
zapomniales, ze Norwegia to nie "brzozownia".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
beauty napisał: "brzozownia".
---
Mam takie pytanie , co rozumiesz pod słowem które tak z lubością cytujesz
..."brzozownia"....
Mam dużo wersji interpretacyjnych i chciałbym sprawdzić która z nich jest faktycznie trafna .
Tylko proszę odpowiedz poważnie , od kiedy zobaczyłem pierwszy raz to słowo w Twoich wypowiedziach od tego momentu nie daje Mi ono spokoju ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
gabriel napisał:
"brzozownia"
Gabriel ile to nazw sie przez forum przewija?

Ja jestem pewna, ze intuicja Ciebie nie zawiedzie
bo jestes kumaty facet!

"brzozownia" to po prostu to o czym myslisz.

BTW
Czy jest zielone swiatlo od Administracji
aby na ten temat szerzej pisac?

Wiesz dobrze, ze nie o wszystkim wolno pisac,
odpowiednie sluzby bardzo uwaznie
sledza wszystkie wpisy na forum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Tu jest luz i mozna pierdolic co sie chce. Jestes tego najlepszym dowodem. A adminem sie nie przejmuj oni uwielbiaja jak cos podkreca posty. Wiec dawaj grafomanko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
optimus reaktywacja napisał:
A adminem sie nie przejmuj oni uwielbiaja jak cos podkreca posty. Wiec dawaj grafomanko
No obys mial racje, bo Gabriel juz mnie raz straszyl.

Ja nie jestem ani strachliwa ani przesadnie cnotliwa,
ale swoje miejsce w szeregu znam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Gabrielem sie nie przejmuj od dawna stracil kontakt z rzeczywistoscia.

czesto sam sobie przeczy. Dawaj , chetnie sie dowiem nowosci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok