Możesz rozliczyć się za pomocą formularza online. Niektóre z dokumentów do rozliczenia wymagają przetłumaczenia na j. norweski. Jeśli byłaby taka potrzeba, zapraszam do kontaktu na tlumacz@multinor.no .
kwitek na chatę dostaniesz. rozliczyć się możesz online ( jeśli masz co rozliczyć ), możesz też temat olać i kaska sama powinna na konto lub czekiem wpłynąć.
dostalem jakis list i jest to zwrot podatku z norwegii za 2011 rok i tam jest rozpisane ile tego jest(podatku) i chodzi mi o to gdzie mam sie z tym zglosic do kogo ?
poklei jakie mam robic kroki w celu odzyskania tego podatku?
dawid92 napisał: dostalem jakis list i jest to zwrot podatku z norwegii za 2011 rok i tam jest rozpisane ile tego jest(podatku) i chodzi mi o to gdzie mam sie z tym zglosic do kogo ?
jesli sie zgadzsz z rozliczeniem to nic nie robisz!! dostarczzasz rozliczenie tylko ze zmianami!!!! wiec wpisuj wszytskie odliczenia.... albo pendler... albo 10% jesli jestes w NO krocej jak dwa lata....
dawid92 napisał: dostalem jakis list i jest to zwrot podatku z norwegii za 2011 rok i tam jest rozpisane ile tego jest(podatku) i chodzi mi o to gdzie mam sie z tym zglosic do kogo ?
Sluchaj jeśli sądzisz, że zwrot/dopłata, która została Tobie podliczona jest słuszna to nie robisz nic tylko czekasz na zwrot/ewentualnie spłacasz to co jestes dłużny. Jeśli natomiast uważasz, że podatek został podliczony źle musisz przede wszystkim sprawdzić wszystkie dane w rozliczeniu, min. przychód/odprowadzony podatek przez pracodawce, oszczędności, kredyty, itp. Czas masz do 30 kwietnia.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.