Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

UDI - Norwegia

Czytali temat:
Jacek Michalewicz Justyna Bociarska Paweł Szczesniak rengjøring oslo Zjawiskowa Dziewczyna tabaluga smok wawelski Natalia Nata Marta Małecka Domel . Maximini olus1193 (1922 niezalogowanych)
158 Postów
Genowefa Pigwa
(GenowefaPi)
Stały Bywalec
Czy jest jakaś osoba, która orientuję się co zrobić w takiej sytuacji...... Zarejestrowałam się na Udi prawie dwa tyg temu i czekam na maila zwrotnego i nic.... i co w tej sprawie mogę zrobić ... czy są jakieś zmiany w tej rejestracji, że się tak długo czeka..czy to może jakiś błąd w serwerze mają...
Rejestrowałam się kilka razy i nawet założyłam nowego maila....
Proszę o pomoc jeżeli ktoś wie o co chodzi..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ten mail zwrotny ma na celu potwierdzenie zalozenia konta tak?
Jesli o to chodzi i na to czekasz i bez tego nie mozesz zlozyc wniosku to zadzwon do UDI i powiedz jaki masz problem bo tu na forum nikt nie siedzi u nich w systemie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Lidka W
(lotka)
Wiking
nie wiem czy pomogę, ale.....
jak się oględnie orientuję, to jak się rejestrujesz to przy końcu rejestracji (w zależności gdzie mieszkasz i jak duże jest Twoje UDI) jest napisane np. w moim przypadku było tak:
że z racji że mieszkam w Lillestrøm, i jest tu niewielu rejestrujących się, to nie wyznaczają mi dnia ani godziny kiedy mam się u nich zjawić, kiedy przyjdę to będę (bez przesady oczywiście),
ale np. w Oslo przy rejestracji wyznaczają Ci dzień i godzinę.
Ja nie czekałam na żadnego meila zwrotnego od nich. Wypełniłam cały wniosek, wydrukowałam, wzięłam paszport i na poczekaniu dostałam pozwolenie.
Może coś nie tak wypełniasz?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Beata Rosińska
(Masazystka)
Wiking
Witaj...mialam podobny problem...po kilku dniach pojechałam na policję,aby zgłosic to,ale powiedzieli,że trzeba próbować do skutku...okazało się,że potwierdzenia nie przychodziły,ponieważ mój meil był zarejesrowany w Onecie i ich serwer to odrzucał...ale kiedy podczas rejestracji przez internet w UDI podałam adres meilowy z poczty gmail...w ciągu kilku minut otrzymałam potwierdzenie..spróbuj tam załozyć swoje konto pocztowe
www.gmail.com
powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Lidka W
(lotka)
Wiking
ponieważ mój meil był zarejesrowany w Onecie i ich serwer to odrzucał...ale kiedy podczas rejestracji przez internet w UDI podałam adres meilowy z poczty gmail...w ciągu kilku minut otrzymałam potwierdzenie..spróbuj tam załozyć swoje konto pocztowe

a to może być racja, ja mam adres gmail i może dlatego nie miałam problemów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Anna90 - ja też podałam adres gmail i nie miałam problemów. Ponadto raz miałam problem ze znalezieniem jednej rzeczy na stronie i napisałam do nich maila - do kontaktu zdaje sie - odpowiedź dostałam następnego dnia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów
Genowefa Pigwa
(GenowefaPi)
Stały Bywalec
troche mnie nie było na forum ale zrobiłam tak też zmieniłam poczte i od razu dostałam , a też miałam na onecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok