Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Zwrot podatku - Norwegia

Czytali temat:
Blanka Nowak humantax (681 niezalogowanych)
6 Postów
doradca euro-tax.pl
(EuroTaxDoradca)
Wiking
Witajcie,

Jestem doradcą online firmy Euro-Tax.pl, zajmującej się doradztwem w zakresie zwrotu podatku płaconego za granicą, w tym także podatku norweskiego.

Chciałbym poznać Wasze opinie na temat naszej firmy, świadczonych przez nią usług, a także procedur zwrotu podatku, czy problemów z nim związanych.

Jestem tu także po to żeby służyć moją wiedzą i pomocą w kłopotliwych dla Państwa zagadnieniach związanych ze zwrotem podatku zza granicy.

Zapraszam do dyskusji w tym temacie.

Jestem do Waszej dyspozycji.

Pozdrawiam,
--
Marcin
Doradca online Euro-Tax.pl
www.euro-tax.pl
Zwrot podatku za pracę za granicą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
EuroTaxDoradca napisał:www.euro-tax.pl

Nie wiem jak jest w innych krajach , jednak w Norge Jest niedopuszczalne żądać od klienta by udostępnił kody dostępów do strony skatt /tzw.>PIN-kode< z...> MinlD<.../, jest to nadużycie , równoznaczne z tym ,jak by wam dać do ręki , kartę bankomatową z hasłem do konta ...
Ponadto na waszej stronie pisze iż jesteście w stanie już wypłacać należne zwroty .
---
Ciekawe w jaki sposób , skoro sam Skatt , zacznie robić to dopiero w Czerwcu tego 2012 roku ... , za rok 2011...
---
Jest jeszcze parę innych bzdurnych kwiatków jak na warunki w Norge , jednak niech tam .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
doradca euro-tax.pl
(EuroTaxDoradca)
Wiking
Witam,

kody są potrzebne żeby zrealizować rozliczenie, np gdy klient nie umie się nimi posługiwać, bądź nie zna języka, czy nie wie jak zrobić rozliczenie stosując należne mu ulgi.
Używamy pinkodów tylko i wyłącznie do złożenia zeznania podatkowego lub złożenia uwag do naliczonego przez norweski urząd skarbowy podatku. Przekazanie pinkodów do firmy rozliczającej podatek jest związane z zawarcie porozumienia/umowy, z której Euro-tax.pl wywiązuje się w powierzonym mu zakresie, i nie wchodzi w strefę nie związaną z zadaniem.

Pozdrawiam,
--
Marcin
www.euro-tax.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
EuroTaxDoradca napisał:
Witajcie,

Jestem doradcą online firmy Euro-Tax.pl, zajmującej się doradztwem w zakresie zwrotu podatku płaconego za granicą, w tym także podatku norweskiego.

Chciałbym poznać Wasze opinie na temat naszej firmy, świadczonych przez nią usług, a także procedur zwrotu podatku, czy problemów z nim związanych.

Jestem tu także po to żeby służyć moją wiedzą i pomocą w kłopotliwych dla Państwa zagadnieniach związanych ze zwrotem podatku zza granicy.

Zapraszam do dyskusji w tym temacie.

Jestem do Waszej dyspozycji.

Pozdrawiam,
--
Marcin

Nie bardzo rozumie dlaczgo zakladacie, ze musi byc zwrot z podatku, a nie np. doplata.
Ile jest doplaty albo nadplaty kazdy moze sobie obliczyc przy pomocy kalkulatora dostepnego na necie. Poza tym kazdy kto pracuje w Norwegii dostaje karte podatkowa wypelniona przez urzad. Dopisuje sie jedynie poprawki jezeli cos sie zmienilo w sytuacji rodzinno-majatkowej w ostatnim roku i do tego nie potrzeba zadnego doradcy. Nie bardzo widze pracy dla was w norwegii, tutaj idzie wszystko automatycznie i poco ktos mialby wam placic za cos, co jest gratis.
www.euro-tax.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów
Ewa Żółtowska
(Ewula123)
Początkujący
Może mi ktoś odpisze ile czeka się na zasilek rodzinny bo ja czekam juz rok i cisza pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
doradca euro-tax.pl
(EuroTaxDoradca)
Wiking
Witam,

Euro-tax.pl niestety nie zajmuje się zasiłkami rodzinnymi z Norwegii.

Dla porównania np. na podjecie decyzji o zwrot zasiłku holenderskiego tamtejszy urząd ma prawnie 3 lata, a urząd niemiecki w sprawach dotyczących zasiłków rodzinnych ma nieograniczony czas
na rozpatrzenie zgłoszenia.

Ze strony naszej firmy podejmujemy wszystkie możliwe kroki w celu przyśpieszenia procedury na co wliczają się liczne ponaglenia, monity i reklamacje.

Pozdrawiam,
--
Marcin
www.euro-tax.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
doradca euro-tax.pl
(EuroTaxDoradca)
Wiking
Makaryna napisał:

Nie bardzo rozumie dlaczgo zakladacie, ze musi byc zwrot z podatku, a nie np. doplata.
Ile jest doplaty albo nadplaty kazdy moze sobie obliczyc przy pomocy kalkulatora dostepnego na necie. Poza tym kazdy kto pracuje w Norwegii dostaje karte podatkowa wypelniona przez urzad. Dopisuje sie jedynie poprawki jezeli cos sie zmienilo w sytuacji rodzinno-majatkowej w ostatnim roku i do tego nie potrzeba zadnego doradcy. Nie bardzo widze pracy dla was w norwegii, tutaj idzie wszystko automatycznie i poco ktos mialby wam placic za cos, co jest gratis.
[/quote]

Witam,

Euro-tax.pl świadczy usługi, na które w ostatnich latach jest duże zapotrzebowanie, i dotyczy to różnych krajów. Rozliczenie podatku jest dla jednych łatwym procesem, dla innych trudnością, a dla jeszcze innych osób uciążliwym procesem, trudności mogą zarówno wynikać ze słabej znajomości języka, nieznajomości przepisów podatkowych czy opuszczenia kraju. Przedstawiając swoją ofertę, a w rezultacie nawiązując porozumienie z naszymi klientami nie wnikamy w powody dla których zdecydowali się zlecić nam to zadanie, a samo zadanie staramy się wypełnić sumiennie i najszybciej jak to możliwe.

Pozdrawiam,
----------------

Marcin
www.euro-tax.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
doradca euro-tax.pl
(EuroTaxDoradca)
Wiking
Akcja promocyjna "Ustrzel zestaw kibica"

Z okazji EURO 2012 dla naszych klientów Euro-tax.pl przygotował niespodziankę!

Podpisz z nami umowę i odbierz zestaw kibica! W jego skład wchodzą różne gadżety piłkarskie.

Akcja kierowana jest do osób fizycznych, posiadających pełną zdolność do czynności prawnych, zamieszkałych na terenie Polski, które pracowały za granicą w krajach: Wielka Brytania, Irlandia, Niemcy, Holandia, Austria, Belgia, USA, Norwegia, przysługuje im zwrot podatku za pracę za granicą i podpiszą umowę na realizację usługi zwrotu podatku z firmą Euro-Tax.pl .

Aby wziąć udział w Akcji należy wypełnić formularz z danymi osobowymi na dedykowanej Akcji stronie oraz zadeklarować chęć wzięcia udziału w akcji promocyjnej wpisując w formularzu hasło promocji KIBIC.

Regulamin Akcji dostępny jest na stronie: www.euro-tax.pl/aktualnosci/akcja-promoc...staw-kibica,161.html

--
Marcin
www.euro-tax.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
EuroTaxDoradca napisał:
[b]... Akcja kierowana jest do osób fizycznych, posiadających pełną zdolność do czynności prawnych, zamieszkałych na terenie Polski, które pracowały za granicą w krajach: Wielka Brytania, Irlandia, Niemcy, Holandia, Austria, Belgia, USA, Norwegia, przysługuje im zwrot podatku za pracę za granicą i podpiszą umowę na realizację usługi zwrotu podatku z firmą Euro-Tax.pl .Co za bzdura ...!!! .
Ta akcja skierowana jest jednak do Osób o ograniczonej Poczytalności Ekonomicznej .
---
Osoba która podpisze z Wami Tą Umowę , to albo Gamoń Totalny ...!!!
Ewentualnie Mądry Kombinator , który zna się na Prawie Podatkowym w Norge .
---
Osoba która zamieściła Tą reklamę na stronie M.N. powinna być zwolniona z Firmy za nieznajomość przepisów podatkowych w Norge ...
---
Gdybym Miał trochę więcej czasu , to już bym z Wami podpisał tą umowę ...
HA... Ha...ha...
---
Ba po odebraniu zestawu w Sierpniu /Wrześniu , Zażądał bym odszkodowania za brak zwrotu Podatku z Waszej strony .
---
Pomijam już Tu Waszą Naiwność ... co 50 osoba dostanie zestaw ...
Myślicie , że znajdziecie tylu Naiwnych ...
Co do Norge i Tego Forum to naprawdę wątpię ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok