Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

PROBLEM Z BANKIEM - Norwegia

Czytali temat:
(555 niezalogowanych)
2 Posty

(KarolinaDz)
Wiking
mam mały problem, w Polsce mój brat próbował wypłacić pieniądze z konta norweskiego, ale niestety bankomat ich nie wypłacił. operacja została powtórzona, ale ponownie pieniądze się nie pokazały. po sprawdzeniu konta okazało się że zaksięgowano 2x wypłatę na 3900zł, a my pieniędzy nie mamy. miał ktoś podobną sytuację? wiem że trzeba składać reklamację w banku w Norwegii, ale z tego co słyszałam to ciężko odzyskać pieniądze bo strona norweska i polska zganiają na siebie odpowiedzialność
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
M N
(MareckiMarecki)
Stały Bywalec
W takim przypadku nie odchodzi się od bankomatu i wzywa serwis .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Artur Mikolaj
(TRUTKA)
Wiking
Ale bym sie zdenerwowal ale od bankomatu bym nie odszedl.Zglos kazdy bankomat ma w sobie dana sume wystarczy ze podlicza operacje i jak bedzie za duzo kasy w bankomacie wyrownaja Ci a jezeli bankomat bedzie ok zapytaj brata. Chociaz nikogo nie chce oskarzac. Bankomat to maszyna ona nie kradnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(KarolinaDz)
Wiking
problem w tym, że zostało to zgłoszone w Polsce i to nic nie dało, mam nadzieje że wszystko się wyjaśni po stronie banku który wydał kartę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
KarolinaDz napisał:
problem w tym, że zostało to zgłoszone w Polsce i to nic nie dało, mam nadzieje że wszystko się wyjaśni po stronie banku który wydał kartę.

Nie bardzo rozumiem jaki moze byc zwiazek miedzy bankiem w Norwegii a bankomatem w Polsce... Jeśli nie dostal brat kasy to problem musi byc z bankomatem, skoro "na koncie" pieniądze były.

albo z bratem, ale to juz inna bajka;(
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok