Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(1280 niezalogowanych)
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...eee

tam,sa przeciez rozne wersje

naszego pojawiania sie,na tym pieknym i smutnym swiecie

jednych przynosi bocian,innych tworzy pan buk,a jeszce innych - znajduja w kapuscie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
qantan napisał:

CO TYMASZ DO TEJ KISZONEJ KAPUSTY???

nie zrozumiesz tego chłopcze jeszcze
szampan francuski też ci nie będzie smakował, powiesz, że to kwas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
problem jakby nie tkwi w niczym

ponieważ to tylko ci co zgadzają się na takową pracę najbardziej dostają po tyłku

jednakże tkwi w tym taki pier///dolony niesmak i nietakt

pamiętajmy że nie jesteśmy u siebie , i wszystko co robimy i jak się zachowujemy w stosunku do innych zostanie zauważone -- tutaj przez obywateli tego kraju

ja oceniał tego nie będę , bo wiem co ludzie potrafią robić dla paru øre

można wszystko --- tylko żeby miało to jakiś sens , ręce i nogi

i żeby wilk był syty a owca cała --- a nie tylko wilk
Zgłoś wpis
Oceń wpis:9  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(GM CZĘSTOCHOWA)
Wiking
czytając twoje wypociny wnioskuję ze jesteś w Norwegii bardzo znanym WRÓŻBITĄ ,jesteś świetny jeżeli po przeczytaniu jednego mojego zdania wiesz wszystko o mnie, jesteś zapewne po trzech fakultetach i znasz ze 4 języki ,a oprócz tego dorabiasz w kancelarii adwokackiej, A TAK NA POWAŻNIE TO JESTEŚ TOTALNYM PRYMITYWEM KTÓRY PEWNIE PRACUJE NA ZMYWAKU I JEŹDZI 10-LETNIM GNIJĄCYM VOLVO,A CO DO BUDEK Z PIWEM TO MASZ ŚWIETNE ROZEZNANIE BO W POLSCE PEWNIE ŻADNEJ NIE OMINĄŁEŚ , JESTEŚ BARDZO OGRANICZONYM CZŁOWIEKIEM A W ŻYŁACH CO NAJMNIEJ JEDNEGO Z TWOICH RODZICÓW PŁYNIE PEWNIE NORWESKA KREW ,ALE TY TEŻ JESTEŚ POLACZKIEM, podaj namiary na swój gabinet wróżb ,przepowiesz mi przyszłość
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-13  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(koalski)
Stały Bywalec
koalski napisał:
Taa, kolejna ankieta socjologiczna...

A ja prorok jestem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
GM CZĘSTOCHOWA napisał:
czytając twoje wypociny wnioskuję ze jesteś w Norwegii bardzo znanym WRÓŻBITĄ ,jesteś świetny jeżeli po przeczytaniu jednego mojego zdania wiesz wszystko o mnie, jesteś zapewne po trzech fakultetach i znasz ze 4 języki ,a oprócz tego dorabiasz w kancelarii adwokackiej, A TAK NA POWAŻNIE TO JESTEŚ TOTALNYM PRYMITYWEM KTÓRY PEWNIE PRACUJE NA ZMYWAKU I JEŹDZI 10-LETNIM GNIJĄCYM VOLVO,A CO DO BUDEK Z PIWEM TO MASZ ŚWIETNE ROZEZNANIE BO W POLSCE PEWNIE ŻADNEJ NIE OMINĄŁEŚ , JESTEŚ BARDZO OGRANICZONYM CZŁOWIEKIEM A W ŻYŁACH CO NAJMNIEJ JEDNEGO Z TWOICH RODZICÓW PŁYNIE PEWNIE NORWESKA KREW ,ALE TY TEŻ JESTEŚ POLACZKIEM, podaj namiary na swój gabinet wróżb ,przepowiesz mi przyszłość
E...
.....Ty...!!!
............... wykształciuchu ...!!!

Cieńki jesteś , skoro czepiasz się Mojej Rodziny a zwłaszcza rodziców ... .
---
Nie mam ...10 letniego ...Vovo... , tylko 15 letnią , Skodę Felicję ... auto służy Mi jedynie jako transport ...do i z... pracy... , chociaż ostatnio ...stoi sobie spokojnie na kołkach....TFU...tfu...fu...fu... i do pracy zasuwam autobusem miejskim .
---
Co zaś samych... BUDEK Z PIWEM ... to kiedy JA , tam stałem ... to Twoi DZIADKOWIE ... pewnie jeszcze nie mieli w planach Twojego Ojca ... ani Twojej Matki ...
Jak już się tak czepiasz Rodziców ...
---
Od Tamtego czasu wiele się zmieniło ...
---
Niemniej mam sentyment do tego przybytku ...
---
Jako ciekawostkę... dla rozluźnienia atmosfery przyciężkawej ...
Powiem... iż jeszcze 20- 15 lat temu ...jak byłem sobie w... ŻYWCU ... latem , to przy browarze ... stała sobie taka budka w kształcie Beczki i sprzedawano tam ...LANE prosto do kufla ...
---
To były miłe czasy dla Tych ...którzy nie musieli liczyć się z kasą ... od wypłaty do wypłaty...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-9  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
ojojoj maciej dał się podpuścić przez podpurwego dziadka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
MACIEJ GATNER
(GM CZWA)
Wiking
cześć, cieszę się że wrzuciliśmy na luz, w końcu forum jest po to aby sobie podyskutować, wymienić poglądy ,pomóc
pozdrawiam GM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-10  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(Nicol24)
Wiking
GM CZWA Zgadzam się z Toba Podyskutowac zawsze można no i czasami pomóc tylko wiesz jak jest z nami Polakami... Czasami chcemy zabłysnąc no i .... Pozzdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
stacho bianco
(Gen_italia)
Wiking
gabriel napisał:
GM CZĘSTOCHOWA napisał:

Nie mam ...10 letniego ...Vovo... , tylko 15 letnią , Skodę Felicję ... auto służy Mi jedynie jako transport ...do i z... pracy... , chociaż ostatnio ...stoi sobie spokojnie na kołkach....TFU...tfu...fu...fu... i do pracy zasuwam autobusem miejskim

eeee no to jeszcze chwila i osiemnastke bedziesz wyprawial felci.......... wow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok