Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Zmiana tabeli podatkowej - Norwegia

Czytali temat:
(1377 niezalogowanych)
158 Postów

(katrin2600)
Stały Bywalec
Mam takie pytanie czy ktos sie moze orjetuje jak to jest ze zwrotem podatku gdy w bierzacym roku zostala zmiana tabeli a dokladniej chodzi mi o to ze z nowej tabeli co miesiac przy tej samej kwocie zarobkow bruttojest prawie 2 tys roznicy jesli chodzi o stara tabele, poczawszy od stycznia do do wrzesnia wychodzi na to ze jest nadplacony podatek o prawie 20 tys koron poniewaz pracodawca rozliczal wedle tej starej tabeli i teraz pytanie czy to zostanie wyrownane przy rozliczeniu rocznym w 2010 roku?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
hej katrin 2006, czym się przejmujesz?
Skoro płacisz wiecej teraz podatku niz powinnaś, to oczywiscie ,że dostaniesz zwrot w 2010 roku nadpłaconego podatku
A wtedy bedziesz miała kasiory ho,ho,ho...............
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów

(katrin2600)
Stały Bywalec
No tak myslalam ale niebylam pewna bo zycie tu czasem jest skomplikowne jesli chodzi o sprawy urzedowe dzieki za odpowiedz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Kasiu to mam nadzieję,że jak dostaniesz tez zwrot w 2010roku to jakąś bibe się zrobi u Ciebie co??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
Magdalena,to ty jesteś imprezowa dziewczyna
Dopiero,co wróciłaś z dużej ,,imprezy,, jaką jest nasza kochana ojczyzna,a już cie ciagnie ha,ha.....???
A tak w ogóle ,to napisz coś więcej , co nowego w Polsce?
Oprócz ,,afery hazardowej,,.....???
Pozdrawiam......
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów

(katrin2600)
Stały Bywalec
magdalena_d84 napisał:
Kasiu to mam nadzieję,że jak dostaniesz tez zwrot w 2010roku to jakąś bibe się zrobi u Ciebie co??
Hmm dobry pomysl ale zobaczymy po nowym roku
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
vanessa 30 napisał:
Magdalena,to ty jesteś imprezowa dziewczyna
Dopiero,co wróciłaś z dużej ,,imprezy,, jaką jest nasza kochana ojczyzna,a już cie ciagnie ha,ha.....???
A tak w ogóle ,to napisz coś więcej , co nowego w Polsce?
Oprócz ,,afery hazardowej,,.....???
Pozdrawiam......

Vanessa o jakiej aferze hazardowej piszesz?? wiesz, jestem rozrywkowa, lubię spotykać się z ludźmi ale nie muszą to być od razu imprezy, spacerek też wystarczy, a że napisałam tak do Kasi to ona z pewnością się domyśla,że nie na serio z tą bibą wyskoczyłam, miałyśmy okazję się poznać w realu i mam nadzieję,że jeszcze się spotkamy,co Katrin?
żeby opisać co nowego w Polsce to musiałabym założyć nowy wątek bo tutaj to jest o podatku i tak nie miło z mojej strony zmieniłam temat-sorry.... uciekam stąd żeby nie zaśmiecać stronki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Już się tak nie tłumacz magdalena Ja bym się przyłączył do opini vanessy To zdjęcie nie może kłamać Co katrin
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
ok, ja też stąd spadam, bo faktycznie nie na temat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
retier1 napisał:
Już się tak nie tłumacz magdalena Ja bym się przyłączył do opini vanessy To zdjęcie nie może kłamać Co katrin

co masz na myśli retier z tym zdjęciem?? może wstawisz swoje i wtedy popiszemy? czyżbym była taka straszna czy co? z szacuneczkiem retier ale przejdźmy na inne forum z tymi rozmówkami bo tutaj pisze się o czym innym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok