Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1040 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ania_s napisał:[/b]

PS teleskop Hubble'a by sie przydal

oj chyba lupa, tudzież mikroskop
teleskopem to się do Pana Boga zagląda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
V!sor napisał:
Hei!
Sam przyjechalem do Norwegii w polowie maja, udalo mi sie znalezc prace i mam zamiar zostac tu juz na stale. Od 1. maja 2011 zmienily sie przepisy i caly proces podjecia legalnej pracy wyglada inaczej. Wiele osob przyjezdza tutaj majac nieaktualne informacje. W ramach wsparcia opracowalem w miare czytelny mam nadzieje schemat, ktory przedstawia po kolei, co i w jakiej kolejnosci trzeba zrobic. Wszystko sprawdzone na wlasnej skorze. Jesli cos jest niejasne, chetnie dopowiem, o ile oczywiscie bede wiedzial. Sam jestem jeszcze nowy, ale juz pare spraw urzedowych zalatwilem. Jesli sie komus pr zyda, to vær så god, jesli nie, to ha det bra

nalezysz do grupy tzw.niebezpiecznej.......
takich co przyjechali niedawno nalezy skutecznie unikac i bron boze słuchac!
a ty dodatkowo wygladasz na baaaardzo zadufanego i egoistycznego typa!
czytajac twoj post nie wiem czemu,ale odrazu pomyslałem o reklame "liroy merlin" pan henryk zamontował prysznic w swojej łazience.....
ty tez mozesz zostac bohaterem w swoim domu.....
ps: zostan tu sobie do konca zycia i ciesz sie ile wejdzie!
bede sledził twoje wpisy i daje głowe,ze z czasem zmienisz zdenie!
No,chyba ze wstapisz do kabaretu starszych panów i naszej wspaniałej loży szyderców
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
marianek73 napisał:[/b]

No,chyba ze wstapisz do kabaretu starszych panów i naszej wspaniałej loży szyderców

no a ty gdzie planujesz się zapisać?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
jasta102 napisał:
marianek73 napisał:[/b]

no a ty gdzie planujesz się zapisać?

póki co jestesm w opozycji,ale jestesmy na etapie tworzenia grupy szybkiego reagowania z kilkoma kolesiami(normalnymi) z MN pod nazwa " imbeciles killers"
a ty jasiu jestes nr 1 od odjebania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
marianek73 napisał:

póki co jestesm w opozycji,ale jestesmy na etapie tworzenia grupy szybkiego reagowania z kilkoma kolesiami z MN pod nazwa imbeciles

ta wasza nazwa jak nazwa
nawet mi się podoba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
typowy warszawiak ..czyli nie ma cwaniaka nad warszwiaka ale znalazł swój swojego z pod krakowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
jasta102 napisał:
marianek73 napisał:

póki co jestesm w opozycji,ale jestesmy na etapie tworzenia grupy szybkiego reagowania z kilkoma kolesiami z MN pod nazwa imbeciles

ta wasza nazwa jak nazwa
nawet mi się podoba

czyzbys jasiu nie sparwdził co tzn. imbecile?
1.jerk
2.idiot
3.cretin
4.moron
5.imbecile
6.dunderhead
7.nitwit
a po naszemu KRETYN
I zapewniam cie ,ze zarówno pod krakiem jak i w wielkim ksiestwie w-wskim znaczy dokładnie to samo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
może spróbujcie na Los Tumanos Warsawianos
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(V!sor)
Wiking
Jesli nie widac dobrze, to przepraszam, nie dalo sie zrobic w wyzszej rozdzielczosci. Wszystko, co chcialem zrobic, to dac poglad tym, ktorzy przyjezdzaja, zeby widzieli co po kolei trzeba pozalatwiac po zmianie przepisow. Zamiast tego widze ze odezwali sie sami 'starzy' i to z jaka agresja. Nie podoba sie, nie przyda sie, nie korzystajcie. Sadzilem, ze przejscie po kolei po strzalkach to nie bedzie az taki problem. Faktycznie egoistyczne z mojej strony. Ja jak przyjezdzalem to bardzo mi brakowalo takiego schematu. Tego, ktory chcial sledzic moje wpisy, musze rozczarowac - wiecej nie bedzie. Nastepnym razem, jak mi przyjdzie ochota na zrobienie czegos dla innych, usiade i poczekam az mi przejdzie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
ależ nie denerwuj się i jeszcze coś napisz ten schemat był tak poprostu śmieszny . nawet gdybył bym nowicjuszem to trudno by go było odszyfrować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok