Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

szefowa manipulantka!!!!! - Norwegia

Czytali temat:
Daniel Majewski (423 niezalogowanych)
23 Posty
Kasia Nowak
(dajmon12)
Wiking
Witam. Ja po raz pierwszy tu pisze. Nigdy w zyciu nie spotkalam takiej osoby ktora by tak klamala i szantazowala ludzi -jest tu mowa o pracodawcy. Jestem w 10 tyg w ciazy, siedze na zwolnieniu chorobowym, dodam ze wczesniej pracowalam przy sprzataniu,nie mam sily zeby dalej to robic,dlatego tez jestem na zwolnieniu. Szefowa moja w momencie kiedy sie dowiedziala (uswiadomilam jej miesiac temu) zaczela wymyslac ze zle pracuje ze sa same skargi ze daje mi miesiac na sprawdzenie. Minol miesiac-ja od 2tyg jestem na chorobowym a ona teraz ciagle wzywa mnie na jakies zebrania w celu podpisania jakiegos papierka. Na jednym spotkaniu nie bylam bo sie zle czulam, w dniu dzisiejszym mam wyznaczone nastepne spotkanie szefowa ciagle wysyla mi jakies smsy ze musze byc ze musze sie stawic,grozi mi a takze dzwoni ze jesli nie zjawie sie w przyszlym tygodniu na spotkanie to przyjedzie do mojego domu i sila mnie z niego wyciagnie abym podpisala to pismo ktore ona chce, dodam ze nie wybieram sie na zadne spotkanie,zeby tego bylo malo szantazuje mnie ze jesli adal bede kontynuowac chorobowe zwolni mnie. Nie wytrzymuje nerwowo z nia. Co mi radzicie?nie chodzic na te spotkania?udac sie do jakiejs instytucji?Zwolnic sie samemu ?czy wrzucic na luz?a jesli bym sie zwolnila sama to czy beda mi przyslugiwaly wszystkie swiadczenia po urodzeniu dziecka?pomocy czy ktos byl w takiej sytuacji. POMOCY!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
.....to może jedź już na ten urlop?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok