Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

proszę o pomoc - Norwegia

Czytali temat:
(356 niezalogowanych)
2 Posty
Wiking
witam serdecznie, dwa dni temu przyleciałem po raz pierwszy do tego kraju i chciałbym prosić o kilka porad. zamierzam założyć własny interes, najprawdopodobniej jednoosobową firmę usługową. czytałem kiedyś na stronie bedin.no podstawowe informacje na ten temat. wiem jednak, że polonia mieszkająca od wielu lat w Norwegii posiada z pewnością szereg (niezapisanych) przydatnych uwag i wskazówek. bardzo proszę o pomoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
ja ci życzę tylko powodzenia i dużo zdrowia bo na pewno ci się przyda , a ha i wytrwałości też >>>
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Jamas napisał:
witam serdecznie, dwa dni temu przyleciałem po raz pierwszy do tego kraju i chciałbym prosić o kilka porad. zamierzam założyć własny interes, najprawdopodobniej jednoosobową firmę usługową. czytałem kiedyś na stronie bedin.no podstawowe informacje na ten temat. wiem jednak, że polonia mieszkająca od wielu lat w Norwegii posiada z pewnością szereg (niezapisanych) przydatnych uwag i wskazówek. bardzo proszę o pomoc.

... a jaka kwote chcialbys przeznaczyc na ten szereg informacji?...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Sethur napisał:

... a jaka kwote chcialbys przeznaczyc na ten szereg informacji?...

to co na świecie jest najcenniejsze, początkujący polski businessman oczekuje za darmo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
96 Postów

(petro6)
Początkujący
?
'
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
petroniusz napisał:
?
'

nie udawaj, że myślisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
483 Posty
Vivid :)
(Vivid)
Wyjadacz
Norkom wydaje sie ze obcokrajowcy maja pół żołądka, wystarczy im pół samochodu i pół domu więc chcą płacić pół tego co norkom ..pół żartem,pół serio .....stalowych nerwów życzę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Wiking
dziękuję za życzenie powodzenia, a Panom ciekawym ewentualnego wynagrodzenia za prośbę pomocy życzę szybkiego zakupu szarych komórek. jeśli ktoś faktycznie mógłby mi pomóc pisząc choćby kilka zdań dziękuję z góry
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Jamas napisał:
dziękuję za życzenie powodzenia, a Panom ciekawym ewentualnego wynagrodzenia za prośbę pomocy życzę szybkiego zakupu szarych komórek. jeśli ktoś faktycznie mógłby mi pomóc pisząc choćby kilka zdań dziękuję z góry

Pytanie bylo powazne. Kazdy, kto prowadzi tu powazny interes placi za informacje.. placi ksiegowym, placi audytorom, placi doradcy finansowemu, brokerowi, promotorom, adwokatom, interpretatorom... czasem nawet urzednikom

Jezeli myslisz, ze start interesu opiera sie na ludzkiej bezinteresownosci(!), to Ja Tobie zycze szybkiego zakupu szarych komorek... Powodzenia..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Sethur napisał:

Jezeli myslisz, ze start interesu opiera sie na ludzkiej bezinteresownosci(!), to Ja Tobie zycze szybkiego zakupu szarych komorek... Powodzenia..

no w tym przypadku można liczyć, że to mu życie zafunduje za darmo
no będzie trochę bolało
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok