Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

liczna rodzinka:) - Norwegia

Czytali temat:
(687 niezalogowanych)
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
w wiadomościach pokazywali liczną rodzinkę, jestem pełna podziwu.... a Wy? u nas w PL jest dużo takich rodzin,ale nie mają takiego dobrego bytu jak ta.
dodam,że dzieci jest 17, a 18 jest już w drodze

www.duggarfamily.com/photos.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mgiełka)
Wiking
Magdalena 18, a 19 w drodze...tez oglądałam te wiadomości
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kami11x)
Wiking
wyglada to jak cos ala sekta, lecz moge sie mylic. poszukam cos wiecej o nnich to dowiem sie wiecej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Według mnie któreś jest chore,tylko które ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
mgiełka napisał:
Magdalena 18, a 19 w drodze...tez oglądałam te wiadomości

uuppss faktycznie zrobiłam błąd sorki , dziękuję za poprawę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
retier1 napisał:
Według mnie któreś jest chore,tylko które ???

wiesz, oni uważają, że to jest dar od Boga...są szczęśliwi z tymi dziećmi, niech są po to je mają i wychowują... u nas w PL to mało kto tak dba o dużą rodzinę a przede wszystkim mało kto ma taki byt... niech żyją długo i szczęśliwie, w dodatku zostaną niedługo dziadkami u jednego z dzieci, oby syn nie poszedł w ślady ojca bo wtedy to się rodzinka na prawdę powiększy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
toz to fabryka
wiecie antykoncepcja droga a jak sie ma tyle dzieci to kazda korona wazna wiec zaradna mamusia kondony na drutach zrobia wielorazowego uzytku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
magdalena_d84 napisał:oni uważają, że to jest dar od Boga...są szczęśliwi z tymi dziećmi, niech są po to je mają i wychowują...[/quote]

bo w tej religi ze slowem Bog takie cos jak antykoncepcja nie ma prawa wystepowac w przyrodzie, ergo - tak, jest to prezent od sil wyzszych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
JLK21 napisał:
magdalena_d84 napisał:oni uważają, że to jest dar od Boga...są szczęśliwi z tymi dziećmi, niech są po to je mają i wychowują...

bo w tej religi ze slowem Bog takie cos jak antykoncepcja nie ma prawa wystepowac w przyrodzie, ergo - tak, jest to prezent od sil wyzszych [/quote]

oj tak JLK21, masz rację...
Ja to mam ciągle w głowie,że oni sobie tak dobrze z dziećmi radzą, mają ich sporą gromadę, mieszkanie boskie duże...są szczęśliwi, wszyscy grają na instrumentach muzycznych, jeżdżą konno... a u nas np w PL?? co te dzieci mają? z pewnością nie tak jak ta rodzina... jak jeden nie alkoholik, to bezrobotny, pomocy nie dostaje, ciągłe przekleństwa, dzieci mają już kuratorów, kradzieże itd itp... brak pomocy i tego rodzinnego ogniska, miłości
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
A tak na marginesie: która z naszych PAŃ by się odwarzył na coś takiego .Chyba tylko jakaś wielbicielka Romeczka Giertycha ,chociaż to też nie jest takie pewne na100% Moja połówka na pewno by powiedziała:chory jesteś czy durny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok