Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2524 niezalogowanych)
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
no coz...fajnie sie gawedzi. a ja bylem przekonany,ze wszyscy mnie uwielbiaja.popatrz jak to mozna sie pomylic!
slowa: lubi,fajny,milo itd. juz dawno stracily swoje pierwotne znaczenie,wiec nie ma sensu sie tak bardzo przejmowac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
panladny napisał:
no coz...fajnie sie gawedzi. a ja bylem przekonany,ze wszyscy mnie uwielbiaja.popatrz jak to mozna sie pomylic!
slowa: lubi,fajny,milo itd. juz dawno stracily swoje pierwotne znaczenie,wiec nie ma sensu sie tak bardzo przejmowac...

wiesz co masz racje
w dupie czy mnie lubia
ale swoja droga czasem mnie tez osłabiaja posty niektorych osobek i lubie czytac jak ktos im to uświadamia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
to co panie ładny idziemy spac????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...sama tez czesto to robisz (uswiadamiasz) czytam na biezaco twoje posty i potrafisz tak,prosto z mostu...ale to zaleta!
oj,cos za milo sie zrobilo...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...kolorowych snow!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
wiesz co bo czasem to jest frustrujące
w Polsce udaja bogaczy zarobaskow z norwegii a tu łaza do nav i zebza o dodatki wiesz co czasem az mi jest wstyd za rodakow a najbardziej na promach wielcy nowobogaccy spiacy pod schodami w restauracji wszedzie gdzie tylko mozna raz widziałam kolo spał na kibelku bo kabina zadroga gdyz trezba dopłacic ok 1000 kr
Stary nie wiem czy kozystałes z super spida(prom z kristiansand) total patology kupuja jedna porcje frytek naładuja cały talerz az im sie wysypuje i cała ekipa wcina
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
tak,tak...moze rowniez dlatego,moi znajomi to wlasnie takie moje kolejne wcielenia na forum mn.
ale to dluzszy temat,a mielismy juz spac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
ok słodkich snoff karaluchy pod poduchy <PAPA>
i udanego dzionka jutro ja mam juz weekend wiec sie wyspie ale tobie beda sie oczka kleic
dobranoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...spij dobrze!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj