Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

UNCENSORED TATTOOSSSSSSSSSS - Norwegia

Czytali temat:
(1022 niezalogowanych)
6 Postów
Wiking
wITAM
Od niedawna jestem w Norwegii i zajmuje się barwieniem skóry wysublimowanymi rysunkami....jedyną formą promocji na chwile obecną jest forum i poczta pantoflowa,która nie funkcjonuje zbyt dobrze ze względu na ograniczoną liczbę znajomych))...jeżeli ktoś z Was byłby zainteresowany moimi usługami...kontakt jest na profilu.
Jeżeli macie może jakieś sugestie...ewentualne rady co do prowadzenia tego typu usług...piszcie....serdecznie pozdrawiem i czekam na opdowiedzi...............
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
483 Posty
Vivid :)
(Vivid)
Wyjadacz
A cos wiecej????.....w jakiej okolicy (bo przeciez nie cala NO) a moze jakis link do galerii (wlasnej) pozdro.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Ile kosztuje godzina zdobienia skory przez ciebie? Od ilu lat sie tym zajmujesz i prosze o linka do strony z twoimi pracam. Pzdr.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Hilton napisał:
Ile kosztuje godzina zdobienia skory przez ciebie? Od ilu lat sie tym zajmujesz i prosze o linka do strony z twoimi pracam. Pzdr.

ależ Hilton, to chyba nie prostytutka, żeby liczył sobie za godzinę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
483 Posty
(Vivid)
Wyjadacz
jasta....a Ty jak pracujesz???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ja jako,iż nie jestem artystą, też jestem zmuszony pracować za stawkę godzinową, co nie oznacza iż jestem wynajmowany na 15 minut, pół godziny, godzinę, noc lub weekend. jest tu jednak subtelna różnica
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
483 Posty
(Vivid)
Wyjadacz
Subtelną różnicą jest to że male maja swoja cene a wieksze i duze (np cale plecy) przelicza sie na godziny!.....niestety Chyba ze kolega FIEND zaoferuje cos nowego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Wiking
Działam w Oslo i okolicach...Jeśli chodzi o link do jakiegokolwiek portfolio będzie niestety mały problem...w dniu w którym przyjechałem,na Busterminalu ukradli mi laptopa gdzie miałem zapisane wszystkie swoje najnowsze prace...także obczyzna przywitała mnie otwartymi ramionami.
To co znajduje się na profilu to strzępki jakie udało mi się jakimś cudem odzyskać z poczty i paru innych źródeł.Prace starsze...proste,ale pokazują w jakiś sposób moje umiejętności.Jak tylko uda mi się zebrać całe portfolio zamieszczę je na profilu w ilości takiej jak to możliwe.
W Polsce pracowałem w studio3x6.
Jeśli chodzi ceny....liczę sobie od wzoru...mniej-więcej połowę tego co liczą studia tatuażu w Oslo.
Wiadomo że cena jest również uzależniona od wielkości i skali skomplikowania.Możemy oczywiście targować i pertraktować))))))).Samym tatuowaniem zajmuje się od 4 lat....rysuje praktycznie od 4-5 roku życia także nie ma problemów z robieniem portretów i bardziej skomplikowanych kompozycji....podczas pracy oczywiście naciskam na to by przedsięwzięcie rozpocząć i zakończyć na jednej sesji...jeżeli klient niedomaga...co zdarza się często przy dużych wzorach rozbijamy zabawę na 2 razyOczywiście wszystko jest sterylne i nie ma możliwości infekcji jakimikolwiek chorobami lub wirusami.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Wiking
Jak już wspominałem ukradli mi laptopa z pracami,także szczątkowe odzyskałem i zamieściłem na profilu.Jeżeli tylko uda mi się odzyskać resztę na bieżąco zamieszcze na profilu lub wyśle pocztą.
Tatuażem zajmuje się od 4 lat.Rysuje praktycznie od urodzenia.
Jeśli chodzi o ceny....mniej-więcej połowa tego jak liczą sobie studia w Oslo....oczywiście możemy negocjować.
Licze sobie od wielkości wzoru,skali skompikowania i rodzaju.
Tatuaże kolorowe są droższe ze względu na trudniejsze i bardziej pracochłonne wykonanie.
Będąc w Polsce pracowałem w studiu także jakość usług jest całkowicie profesjonalna.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Wiking
Ja licze od wzoru...połowe tego co mają tutaj w studiach....tak mniej więcej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok