Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Kontenery w Oslo. - Norwegia

12 Posty
Tomek Drzewiecki
(Lecter)
Wiking
Szukam osoby która wynajęła by dla mnie kontener w Oslo. Posiadam numer personalny ale w firmie do której dzwoniłem nie mogę wynająć konteneru gdyż nie prowadzę własnej działalności (nie posiadam firmy). W ramach odwdzięczenia się mogę zapłacić. Za każdą pomoc z góry dziękuję. Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-12  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Lecter napisał:Szukam osoby która wynajęła by dla mnie kontener w Oslo. Posiadam numer personalny .A do jakich celów , potrzebny jest Tobie ten kontener...?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Tomek Drzewiecki
(Lecter)
Wiking
Do różnych materiałów budowlanych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Lecter napisał:
Do różnych materiałów budowlanych.
Wątpię by ktoś ryzykował ...WIELKĄ NIEWIADOMĄ ... i odpowiedzialnością karną , jako współodpowiedzialny...w razie jakiś nieprawidłowości....

Samo zarejestrowanie firmy przez Internet trwa do 15-20 minut i nic nie kosztuje...
Mówię o firmie jednoosobowej na terenie Norge...
Fakt , że trzeba się mądrze zarejestrować , by później nie ponosić zbędnych kosztów / jednak to inna bajka/
Niemniej jest to prosta czynność .
Ba na Tym Forum jest co najmniej na bieżąco parę Osób które taką działalność prowadzą I TO WŁAŚNIE Z OSLO i o ile LOGICZNIE POPROSISZ to na pewno udzielą Tobie cennych i konkretnych porad rejestracyjnych.
A tak na Swoje Nazwisko Wynająć Komuś OBCEMU... Kontener ....BRRR...
Miałbym przez cały czas koszmarne sny...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:13  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Niewiem jak duzy ten kontener potrzebujesz ale my z mezem ostatnio wynajelismy kontener dosc duzy na jeden miesiac ale mozna tez na dlugo bez problemu zadnego i nie mamy zadnej dzialalnosci tylko po prostu nam potrzeba i firma ok-minilager bez problemu nam wynajela, wystarczy sie z nimi skontaktowac tylko. www.ok-minilager.no Bo pomysl z wynajeciem dla kogos jest po prostu glupi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-9  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
beata rudzionek
(betipki)
Wiking
A ile kosztuje taki wynajem kontynera
Zgłoś wpis
Oceń wpis:13  
Odpowiedz   Cytuj
506 Postów
xxxxxxx. xxxxxxx.
(gagatek)
Wyjadacz
betipki napisał:
Proszę
Tu masz wszystko podane jak na łopacie.
www.ok-minilager.no/prisforeprsel
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
sam wynajem kosztuje ok 20 NOK/ dobę + transport ok 600 nok zależy gdzie + ilość i rodzaj śmieci, jeśli masz mało śmieci to bardziej się opłaca zamówić "smartsekka" taki mały worek (650, 1000 lub 2000 litrów) i wtedy płacisz tylko za to co wyrzucasz bez względu na ilość
www.tomwil.no
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj
506 Postów
xxxxxxx. xxxxxxx.
(gagatek)
Wyjadacz
KonkoN napisał:
sam wynajem kosztuje ok 20 NOK/ dobę + transport ok 600 nok zależy gdzie + ilość i rodzaj śmieci, jeśli masz mało śmieci to bardziej się opłaca zamówić "smartsekka" taki mały worek (650, 1000 lub 2000 litrów) i wtedy płacisz tylko za to co wyrzucasz bez względu na ilość
www.tomwil.no

Piszesz o kontenerach na śmieci.

A tej osobie, chodzi raczej o kontener na przechowywanie rzeczy.
Tak sobie luźno domniemywam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
beata rudzionek
(betipki)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj