Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(802 niezalogowanych)
92 Posty
Jan Kovalsky
(negreb)
Początkujący
Ale ja nie mam dowodu carlo...a paszport już nieważny! Oczywiście nie"pękam", bo mam bankkort
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
w w
(tredi)
Wiking
do irlandii też
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
negreb napisał:
Ale ja nie mam dowodu carlo...a paszport już nieważny! Oczywiście nie"pękam", bo mam bankkort

z NO to może cie wypuszczą na takim kwicie, ale w PL na lotnisku raczej taki numer nie przejdzie.

Sprawdź sobie u przewoźnika jakie dokumenty uprawniają cie wejścia na pokład, bo to że jesteśmy w Shengen wcale nie oznacza że dany przewoźnik nie zastrzeże sobie tego aby mieć paszport do odprawy i nic na to nie poradzisz.

Paszport możesz sobie w NO polski wyrobić. 100 € jedynie kosztuj.

lub zrób tak jak większość jeźdźców bez głowy kup bile staw się na lotnisko udaj głupka że nie wiedziałeś, zrób maślane oczka i licz na szczęście, może się uda a jak nie to co najwyżej gorzko zapłaczesz i pomachasz odlatującemu samolotowi z tarasu widokowego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty
Jan Kovalsky
(negreb)
Początkujący
Dzięki Zuzu...zapomniałem napisać, że nie mam dowodu przy sobie,a wylatuję 10.04. O powrót się nie martwię,bo "nówka nie śmigana"czeka na mnie w Polsce od lutego...za jedyne 140 PLN+cena zdjęć.

PS. hehehe... może z tych twoich ostatnich "rad"ktoś skorzysta,ale ja nie lubię sobie komplikować życia...pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok