Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1150 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
krzysio ty się lepiej dobrze schowaj przed tym cyklonem co to właśnie nadciąga do tej Australii, bo o ile dobrze mi wiadomo, to już tam przebywasz w krainie kangurów co sam obiecałeś w ubiegłym roku. jakoś nieciekawie wita cię ta dziesiąta kraina obiecana w której szukasz szczęśliwości. jak nie powódź to wiatry, jak nie urok, to sraczka, albo brak niewiasty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
krzysio ty się lepiej dobrze schowaj przed tym cyklonem co to właśnie nadciąga do tej Australii, bo o ile dobrze mi wiadomo, to już tam przebywasz w krainie kangurów co sam obiecałeś w ubiegłym roku. jakoś nieciekawie wita cię ta dziesiąta kraina obiecana w której szukasz szczęśliwości. jak nie powódź to wiatry, jak nie urok, to sraczka, albo brak niewiasty

w norwegi powinien pojawić się taki huragan ,ale tylko poto by zmyć to gówno i wywietrzyć smrod ktory zostawiasz gdziekolwiek się pojawisz ......
ps
kolejne potwierdzenie tego co napisałem wcześniej że jesteś idiotą ,gdybyś uwaznie czytał to byś zrozumiał ćwierć wałku , ze interesuje mnie wyjazd do Australii i takie mam plany ....
nie napisalem że tam lece ............mam też zamiar budować Brazylie i poczynilem juz pewne kroki w tym kierunku ,tylko nie pisz mongole ze juz widziałeś moje zdjecia z Sao Paulo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok