Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1589 niezalogowanych)
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
..to raczej po tatusiu

tatus juz od najmlodszych lat,wykazywal ponadprzecietne zdolnosci,do slowa pisanego.
(szczegolnie upodobal sobie,pobliskie mury)

jednak jego geniusz nigdy nie zostal doceniony,w zwiazku z czym,jako osobnik wyjatkowo wrazliwy
(i drazliwy) zaczal odreagowywac: popijajac,podjadajac i podgladajac.

w tej chwili przebywa na oddziale zamknietym,w slynnej prywatnej klinice,o wdziecznej nazwie

"samemu razniej'
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
zamiast takiego tematu to załóż SZUKAM POŁÓWKI ...........ciekawe kto się zgłosi ? , myślę że nie przemytnicy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów

(martcool)
Nowicjusz
panladnyzrodzina napisał:
...zapraszasz

a 0,7 masz?

ja mam, ja mam, hehe, juz od miesiaca sie chlodzi, chyba najwyzszy czas rozpracowac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...o rany!

tak sie zaangazowalem w pomoc elvisowi,ze nie zauwazylem tej fantastycznej propozycji!

tylko martwie sie,czy po tym miesiacu chlodzenia,zawartosc ma juz postac stala,a butelka wrecz przeciwnie...rozsadzona,w kawalkach

...moze sprawdz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Zuzu napisał:
Żeby było bardziej adekwatnie do tego co się znajduje się w tym dziale, to może macie jakieś propozycje na nową nazwę?

Z wrodzonej grzecznosci, zachowam dla siebie nazwe, jaka przychodzi mi na mysl

Delikatnie, to co sie dzieje na forum, mozna nazwac masakra Dziwi mnie tylko, ze wlasciciel/e MN nie wydaja sie byc zainteresowani zmiana tego stanu rzeczy
Trwa jakies polowanie na szeryfa, ale jakos tak czarno to widze Moze trzeba cierpliwie poczekac ? Oby nie dlugo, bo za chwile bedzie tu taki smietnik, ze pies z kulawa noga nie bedzie chcial tu zagladac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Fiona66 napisał:

Czy to naprawdę grzecznym ludziom takie nazwy mogą przyjść na myśl??
O ile mnie pamięć nie myli, to grzeszy się myślą, słowem(pisanym, lub mówionym) i uczynkiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
jasta102 napisał:
Fiona66 napisał:

O ile mnie pamięć nie myli, to grzeszy się myślą, słowem(pisanym, lub mówionym) i uczynkiem

Nie nadinterpretuj mojej wypowiedzi (jak zwykle to robisz ). Nie wspomnialam nic, a nic o grzechu, a jedynie o grzecznoosci o wielebny jasto. Podobnie brzmi, a jednak robi roznice

Wroc do kapusty i pchania nosa w cudze walizki, to wychodzi ci lepiej. Rowniez nie za dobrze, ale ciut lepiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Fiona66 napisał:
jasta102 napisał:
Fiona66 napisał:

Nie nadinterpretuj mojej wypowiedzi (jak zwykle to robisz ). Nie wspomnialam nic, a nic o grzechu, a jedynie o grzecznoosci o wielebny jasto. Podobnie brzmi, a jednak robi roznice

Wroc do kapusty i pchania nosa w cudze walizki, to wychodzi ci lepiej. Rowniez nie za dobrze, ale ciut lepiej

ach tak, tak,oczywiście.zapomniałem, że u ciebie wrodzona grzeczność to wymyślanie niegrzecznych nazw i spożywanie pół litra ciepłej wódki zakąszanej słoniną pokropioną octem z okładką cebuli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Fiona i Jasta....kto się czubi...ten się lubi.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
wilk stepowy napisał:
Fiona i Jasta....kto się czubi...ten się lubi.....

Nie ma takiej mozliwosci,zebym mogla polubic kogos pokroju jasty...
Staram sie goscia omijac na zasadzie, ze jak w "cos" wdepniesz, to to smierdzi
Niestety ten typ, jakim prezentuje sie jasta, bardzo lubi sie taplac w.....
Siedzi przyczajony, by zlapac okazje i poszczekac jak kundelek u panskiej nogawki, od czasu do czasu To niech i dzis sobie ulzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok