Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

mamy w norwegii - Norwegia

Czytali temat:
(1426 niezalogowanych)
8 Postów
Agata Wojcieszonek
(Agata2506)
Wiking
Czesc dziewuchy Czytałam sobie wasze posty a dopiero co sie zarejestrowalam czy sa jakies mamuśki blisko kvernelandu ? mieszkam w Norwegii juz pol roku siedze z dzieckiem w domu . I tylko dom i dziecko zadnych znajomych poki co Czy sa jakies chetne mamuski na spacerki z pociechami badz pogaduchy ? Pozdrowionka dla wszystkich mamusiek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów

(nerowercia)
Wiking
Witaj ja siedzę w Norwegii już z dobre 3 lata z własnego doświadczenia wiem, że dziewczyny nie są wcale takie chętne to zapoznawania nowych znajomości. Obecnie też siedzę z córcią w domu-ma rok i 3 miesiące nudzimy się okropnie, czasami cholera nas bierze, że nikomu się nie chce odpisac (nie mam pojęcia może się boją?) ja też napisałam na tym forum ale ja niestety jestem z Vestfold także nie ma szans byśmy pospacerowały razem choc bym chciała!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Agata Wojcieszonek
(Agata2506)
Wiking
No właśnie przyznam, że troche nudno jest a miło by bylo sie moc z kims spotkac, pobujac wozeczkami czy pogadac nawet dzieciaczki moglyby pofisiowac no nic poki co zostaje nam Mamuski forum Pozdrowionka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Muszę przyznać, że poznałam przez to forum jakieś 6-7 dziewczyn! Z 4 z nich spotykamy się całymi rodzinami. Trzeba tylko do sprawy podejść konkretnie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Agata Wojcieszonek
(Agata2506)
Wiking
Sęk w tym, że mieszkamy w Kvernalandzie i to dosyc male miasteczko. Ale moze z okolic sandnes stavanger bylyby jakies dziewczyny chetne na kawke, pogaduchy , hih i to nie propozycja matrymonialna )))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
ja jestem z okolic Kongsvinger także też nici ze spotkania,ale mi się nie nudzi bo mam 2 dzieci syn za 3 miesiące skończy 3 latka i córcia 6 miesięcy i nie sposób się nudzić ze szkrabkami podomnie jak gama Tobie też się nie nudzi pewnie.Nie daleko nas mieszka męża brat z żoną także zawsze kogoś się ma bez ich pomocy ciężko by nam było.Pozdrawiam może ktoś się odezwie jeszcze i nawiąże z Tobą kontakt
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Agata Wojcieszonek
(Agata2506)
Wiking
Nie no my mamy tez znajomych oddalonych o kilka kilometrow zawsze jest do kogo pojechac, tymbardziej ze maja synka w wieku naszego Dominisia. Myślałam ze moze znalazlby się ktos jeszcze zawsze to weselej
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Witaj
Daleko masz do Stavanger?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów